Το μήνυμα του Έιμπραχαμ για τον τελικό του Europa Conference League

Το μήνυμα του Έιμπραχαμ για τον τελικό του Europa Conference League

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αναφέρθηκε στον ερχόμενο τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φέγενορντ.

Παρά το γεγονός ότι το Conference League δεν έχει το κύρος του Champions League, που κατέκτησε πέρυσι με την Τσέλσι, ο Τάμι Έιμπραχαμ, δηλώνει ότι «δεν είναι μικρό κύπελλο», το τρόπαιο που θα διεκδικήσει με την Ρόμα, υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Κάθε τελικός, είναι ένας τελικός, όποια κι εάν είναι η διοργάνωση», είπε ο 24χρονος Αγγλος επιθετικός των «Ρωμαίων», μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Conference League με την Φέγενορντ, που θα γίνει στις 25 Μαϊου, στα Τίρανα.

Με τα εννέα ευρωπαϊκά γκολ του, συμπεριλαμβανομένης της καθοριστικής κεφαλιάς στον δεύτερο ημιτελικό με τη Λέστερ (1-0, πρώτος αγώνας 1-1), ο Έιμπραχαμ, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία των «τζιαλορόσι» μέχρι τον τελικό.

Στόχος του νεαρού άσου, είναι να βοηθήσει την Ρόμα να κατακτήσει έναν τίτλο μετά το Κύπελλο Ιταλίας το 2008 και ένα πρώτο τρόπαιο στις διοργανώσεις της UEFA (σ.σ ο μόνος διεθνής τίτλος της είναι το Inter-Cities Fairs Cup, τον πρόγονος του Κυπέλλου UEFA και του Europa League, που διεξήχθη το 1961).

«Είναι ένα τρόπαιο και αυτές είναι οι στιγμές που θυμάσαι σε μια καριέρα», πρόσθεσε ο Έιμπραχαμ, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε στον περυσινό θρίαμβο της Τσέλσι, ενώ αναφερόμενος στον Μουρίνιο, επεσήμανε:

«Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, είδα ότι είχε φιλοδοξίες, ότι ο σύλλογος είχε φιλοδοξίες και ένα σχέδιο για την κατεύθυνση που έπρεπε να ακολουθήσει. Πηγαίνοντας τον σύλλογο στον τελικό μετά από τόσα χρόνια, μπορούμε να δούμε πόσο καλά κάνει τα πράγματα. Από την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Ρώμη, ένιωσα σαν ένας από αυτούς. Υπήρχε αγάπη και πάθος. Είπα αμέσως στον εαυτό μου, ότι θα δώσω το αίμα μου, τον ιδρώτα μου και τα δάκρυά μου για αυτόν τον σύλλογο! Ηταν μία φανταστική χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ