Παναθηναϊκός: Έρχεται κλιμάκιο της UEFA στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Έρχεται κλιμάκιο της UEFA στη Λεωφόρο

Κλιμάκιο της UEFA αναμένεται να τσεκάρει την Λεωφόρο ενόψει της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από αρκετά χρόνια και θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στόχος φυσικά για τους πράσινους είναι να καταφέρουν να μπουν στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ αναμένεται στο προσεχές διάστημα να γίνουν και οι απαραίτητοι έλεγχοι από την UEFA για να μπορέσει το τριφύλλι να χρησιμοποιήσει ως έδρα στα προκριματικά το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου.

Συγκεκριμένα, ειδικό κλιμάκιο της UEFA αναμένεται να τσεκάρει την Λεωφόρο μέσα στην εβδομάδα ενόψει του τρίτου προκριματικού του Conference League, ενώ θα γίνει όποια αλλαγή απαιτηθεί προκειμένου να παίξει το τριφύλλι στην έδρα του και στα play-off αλλά και στους ομίλους εφόσον προκριθεί.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αισιόδοξοι ότι η Λεωφόρος θα πληροί της προϋποθέσεις για να παίξει η ομάδα, ενώ το όποιο πρόβλημα προκύψει από τον έλεγχο αναμένεται να ξεπεραστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ