Παναθηναϊκός: Ξεκινά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Παναθηναϊκός: Ξεκινά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ιδανικά την χρονιά, καθώς μετά την έξοδο στην Ευρώπη κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος και πλέον στρέφει την προσοχή του στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ το Σαββάτου (21/5) επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και κατέκτησε το 19ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του, ενώ ταυτόχρονα επέστρεψε στους τίτλους μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Έτσι η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία είχε εξασφαλίσει ήδη την έξοδο της στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ του πρωταθλήματος και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ήρθε σαν επιστέγασμα της καλής πορείας του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της σεζόν.

Η νέα χρονιά θα βρει το τριφύλλι με μεγαλύτερες απαιτήσεις, υποχρεώσεις αλλά και μια πολύ καλή «βάση» πάνω στην οποία θα μπορέσει να «χτίσει» για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Σήμερα ο Σέρβος τεχνικός του τριφυλλιού και οι  συνεργάτες του θα κάνουν την αποτίμηση της χρονιάς και αναμένεται να ξεκινήσουν και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Προτεραιότητα θα έχουν οι μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα η απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά ταυτόχρονα οι πράσινοι θα πρέπει να διευθετήσουν και τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων, όπως του Βιγιαφάνιες και του Χουάνκαρ.

Ένα ακόμα ζήτημα που αναμένεται συζητηθεί είναι και η προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του παρουσία από τον τρίτο προκριματικό γύρο του επόμενου Europa Conference League και αυτό πρακτικά σημαίνει πως η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ