Επίσημο: Στο «Κ. Βικελίδης» και τα δύο ματς του Αρη με την Γκόμελ

Επίσημο: Στο «Κ. Βικελίδης» και τα δύο ματς του Αρη με την Γκόμελ

Ηταν αναμενόμενο, αλλά πλέον είναι και επίσημο - Και τα δύο ματς του Αρη με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Conference League θα διεξαχθούν στο «Κ. Βικελίδης».

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν και τα δύο παιχνίδια του Αρη με την Γκόμελ για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, όπως ανακοίνωσε η UEFA. Η ομάδα από την Λευκορωσία δεν μπορεί να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς αγώνες στην έδρα της, λόγω των περιορισμών που έχει επιβάλει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα και τα δύο ματς να γίνουν στο «Κ. Βικελίδης».

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με την UEFA να δίνει το «ΟΚ» και το βράδυ της Πέμπτης να ανακοινώνει και επίσημα ότι και οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στη συμπρωτεύουσα. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 21 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με γηπεδούχο τον Άρη και παρουσία θεατών, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί στις 27 του μήνα, στο ίδιο γήπεδο, αλλά με τυπικά γηπεδούχους τους Λευκορώσους και κεκλεισμένων των θυρών.

Αμφότερα θα έχουν ώρα έναρξης τις 21:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ