«Ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τη Σλάβια ο Παναθηναϊκός» λένε οι Τσέχοι

«Ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τη Σλάβια ο Παναθηναϊκός» λένε οι Τσέχοι

Δεν έμειναν ευχαριστημένοι οι Τσέχοι μετά την κλήρωση της Σλάβια που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να απουσιάζει πέντε χρόνια από την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός αλλά το όνομα που έχει χτίσει είναι ακόμα μεγάλο. Έτσι μετά το πέρας της κλήρωσης του Europa Conference League τσεχικά ΜΜΕ γράφουν πως η Σλάβια Πράγας βρίσκει τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο.

Και επειδή κάποιοι μπορεί να αναρωτηθούν πώς προκύπτει το τελευταίο; Αρκεί μία γρήγορα «βόλτα» στα αθλητικά media στην Τσεχία. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «sport.cz».

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στον Παναθηναϊκο ο Γκουντάιτις

«Δύσκολη κλήρωση για τις ομάδες» είναι ο γενικός τίτλος με την αναφορά σ’ αυτή της Σλάβια να είναι ξεκάθαρη.

«Αν οι παίκτες της Σλάβια περάσουν το αουτσάιντερ του Γιβραλτάρ, τη Σεντ Τζόσεφς στο 2ο προκριματικό γύρο του European Conference League, θα αντιμετωπίσουν στον 3ο προκριματικό τον δυσκολότερο δυνατό αντίπαλο στα χαρτιά, τον Παναθηναϊκό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Και εν συνεχεία οι Τσέχοι σπεύδουν να θυμίσουν τι είχε πάθει προ 21 ετών η Σλάβια κόντρα στο «τριφύλλι», όπου αποκλείστηκαν με δύο ήττες στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, 2-1 εντός και 1-0 εκτός έδρας.

«Η μοίρα της έφερε τον πιο διάσημο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό στον δρόμο της», αναφέρεται στο ρεπορτάζ του idnes.cz τονίζοντας πως «στα χαρτιά ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος».

Ενώ στο ίδιο ύφος κινείται στο ρεπορτάζ της και το eurofotbal.cz που μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά της επισημαίνει: «Η κλήρωση έδωσε στη Σλάβια τον πιο σκληρό αντίπαλο στα χαρτιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ