«Τεράστια απώλεια αν δεν είμαστε στους ομίλους του Conference League» δηλώνει ο πρόεδρος της Σλάβια

«Τεράστια απώλεια αν δεν είμαστε στους ομίλους του Conference League» δηλώνει ο πρόεδρος της Σλάβια

Οι Τσέχοι έχουν φοβηθεί μετά την κλήρωση για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο πρώτος στόχος της Σλάβια τη φετινή σεζόν είναι να μπει στους ομίλους του Conference League και πλέον μετά την κλήρωση ξέρει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην τα καταφέρει κόντρα στον «πεινασμένο λύκο Παναθηναϊκό», όπως χαρακτηρίζονται οι «πράσινοι».

Και ο πρόεδρος της Σλάβια και άλλοτε υπουργός Άμυνας της Τσεχίας, Γιάροσλαβ Τβρντίκ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Είπε τα πράγματα με το όνομά τους εν μέσω, μάλιστα, της μάχης που δίνει ο ίδιος και για τη ζωή του, με δεδομένο πως εδώ και περίπου τέσσερις μήνες παλεύει με την επάρατη νόσο.

Διαβάστε επίσης: «Χοντρά» παράπονα του Γιοβάνοβιτς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

Μιλώντας στα τσέχικα ΜΜΕ, ο ισχυρός άνδρας της αντιπάλου των «πράσινων» ήταν ξεκάθαρος. «Το να μην προχωρήσουμε στον όμιλο του Conference League θα ήταν μια τεράστια απώλεια όσον αφορά τον αθλητισμό και την οικονομία, ακόμα κι αν μπορούσαμε να καλύψουμε το οικονομικό έλλειμμα», επισήμανε ο Τβρντίκ.

Και αυτά την ώρα που πολλά ΜΜΕ της χώρας υπογράμμιζαν πως το φετινό μπάτζετ της Σλάβια είναι άμεσα συνυφασμένο με τα έσοδα από την Ευρώπη που αν δεν έρθουν θα είναι κάτι σαν καταστροφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ