«Χοντρά» παράπονα του Γιοβάνοβιτς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

«Χοντρά» παράπονα του Γιοβάνοβιτς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

«Καμπανάκι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την καθυστέρηση στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Τέσσερις μεταγραφές έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός. Γκάνεα, Λοντίγκιν, Τσέριν και Μάγκνουσον φόρεσαν τα πράσινα, με τους ανθρώπους της ομάδας να σκανάρουν την αγορά για περαιτέρω ενίσχυση.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει στις μεταγραφικές του κινήσεις. Κάτι που παραδέχθηκε επί της ουσίας κα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μιλώντας με τους εκπροσώπους του Τύπου στην Αυστρία, ο έμπειρος τεχνικός ήχησε… καμπανάκια. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους παίκτες που δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην προετοιμασία στην Αυστρία.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο για Ολυμπιακό και 20χρονο μέσο (vids)

«Θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει 5-6 παίκτες, αλλά αν αυτοί οι παίκτες δεν μου κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, δεν μου κάνουν. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνουμε.

Δεν θα είναι μόνο για το σήμερα και το τώρα, αλλά και για το μέλλον. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να έχουμε πολύ καλύτερα πράγματα από ό,τι είχαμε μέχρι τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο μεταγραφικό μέτωπο των πρασίνων.

Με το «τριφύλλι» να έχει ήδη μάθει και τον πιθανό του αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, οι πράσινοι καλούνται να… τρέξουν για νέες μεταγραφικές προσθήκες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το σύνθημα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ