Ομιλία Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τη Λέφσκι: «Μου έλειψε η επαφή μαζί σας»

Ομιλία Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τη Λέφσκι: «Μου έλειψε η επαφή μαζί σας»

Ο Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ και μίλησε σε όλους τους παίκτες του Δικεφάλου του βορρά για το αυριανό (21/7) ματς με τη Λέφσκι.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με την άφιξη της «ασπρόμαυρης» απσοτολής στη Σόφια, καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου του βορρά.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: «Βόμβα» ο Μινγκέθα αλλά για άλλα… κιτρινόμαυρα

«Όλοι μας είμαστε επιφορτισμένοι να σας κάνουμε να νιώσετε όχι ότι ήρθατε σε μια νέα ομάδα, αλλά σε μια νέα οικογένεια», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το αυριανό ματς με τη Λέφσκι Σόφιας, ζητώντας από τους παίκτες να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.

«Οι αγώνες κερδίζονται ήδη από την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, να είστε με καθαρό μυαλό και με αυτοπεποίθηση. Να μην σκεφτόμαστε τίποτα πέρα από το αυριανό ματς.

Η κατάσταση είναι τέτοια που κάποιοι άνθρωποι περιμένουν μια χαρά από τον ΠΑΟΚ, καθώς όλα έχουν δυσκολέψει στη ζωή τους. Μου έλειψαν οι αγώνες και η επαφή μαζί σας, ανυπομονώ εξίσου με εσάς για ποδόσφαιρο!

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις πληροφορίες για το πόσο καλά δουλέψατε στην προετοιμασία. Αυτή η δουλειά θα βγει και στα παιχνίδια!

Μη σκέφτεστε τίποτα άλλο παρά μόνο το αυριανό παιχνίδι. Καλή αρχή και να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ