Αποκάλυψη: «Βόμβα» ο Μινγκέθα αλλά για άλλα… κιτρινόμαυρα

Αποκάλυψη: «Βόμβα» ο Μινγκέθα αλλά για άλλα… κιτρινόμαυρα

Άλλος παλεύει το μεγάλο κόλπο με το αστέρι της Μπαρτσελόνα.

Κυκλοφόρησε προ ολίγου και η αλήθεια είναι πως προκάλεσε αίσθηση: Διότι να συζητά η Μπαρτσελόνα με ελληνική ομάδα για τον Όσκαρ Μινγκέθα δεν είναι ακριβώς μια… συνηθισμένη ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά στην ΑΕΚ ο Πλάνιτς, με ειδικό όρο για τον… Ολυμπιακό

Έγραψαν λοιπόν οι Καταλανοί πως για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό υπάρχει ένα πλήθος ομάδων στην πόρτα του Καμπ Νου. Η Χόφενχαιμ, η Τζένοα, η Θέλτα και ότι ανάμεσα τους είναι και μια ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ που δεδομένα αυτόν τον καιρό ψάχνεται πολύ σοβαρά για την ενίσχυση της στην καρδιά της άμυνας –και προφανώς με τον Μινγκέθα θα έστελνε… κόσμο στα κάγκελα-.

Τι λέω να σας γράψω εγώ; Ότι όντως υπάρχει ελληνική ομάδα στο κόλπο. Και μάλιστα ότι έχει πάρει θέση σε αυτή τη μάχη εδώ και αρκετές ημέρες διεκδικώντας μια ομολογουμένως υπερβατική κίνηση. Ομάδα της πρώτης γραμμής. Με κιτρινόμαυρα. Αλλά όχι η ΑΕΚ. Μαντέψτε ποια…

Ναι, ο Άρης του Θόδωρου Καρυπίδη είναι που πάει και πάλι να τρελάνει κόσμο. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργκος που επιβεβαιωμένα βάζει σε πολύ κόσμο τα γυαλιά αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι. Και που με αυτή την ιστορία θέλει να… βγάλει μάτια: Ο Μινγκέθα είχε πέρσι 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάρτσα σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 2 ασίστ και 2 γκολ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Παίκτης από εκείνους που συνήθως την Ελλάδα την επιλέγουν μόνο για… διακοπές.

Να, χώθηκε όντως και η ΑΕΚ στο κόλπο; Δεν είναι απίθανο. Αλλά προς το παρόν ο Άρης είναι που πάει να κάνει τα… μαγικά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ