Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ντροπή σε όλους»

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ντροπή σε όλους»

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ για την τραγική εμφάνιση και τον αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας. Άγριο κράξιμο σε Σαββίδη Λουτσέσκου και Μπότο.

Καζάνι που «βράζει» είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έπειτα από την νέα απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στην Λέφσκι και τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από την Ευρώπη.

Οι Ασπρόμαυροι ήταν τραγικοί στο παιχνίδι τους μην μπορώντας να απειλήσουν την εστία των Βούλγαρων, με τον Λευτέρη Λύραντζη να κάνει «δώρο» το 1-0 της Λέφσκι το οποίο έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τους Βούλγαρους ξεχειλίζοντας ακόμη πιο πολύ την οργή των οπαδών του Δικέφαλου.

Διαβάστε επίσης: Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου: «Αν ψάχνετε υπεύθυνο, αυτός είμαι εγώ»

Οι οπαδοί του Δικεφάλου μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, «γιούχαραν» τον Ρουμάνο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή τους για την τραγική εμφάνιση και τον αποκλεισμό.

Ωστόσο δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπήκε στο προφίλ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook και τα έχωσε σε Ιβάν Σαββίδη, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο για την ομάδα που δημιούργησαν, φέρνοντας ποδοσφαιριστές αμφιβόλου ποιότητας.

«Παρατημένη ομάδα, με επενδυτή αυτοεξόριστο στο Ροστόφ. Τα έχει παρατήσει εδώ και τρία χρόνια», «απόλυτη ξεφτίλα», «ντροπή σε όλους», «γελάνε και τσιμέντα με όλους σας», «με τον αποκλεισμό γλιτώνουμε το ευρωπαϊκό ξεφτιλίκι, ελπίζουμε να γλιτώσουμε και το ελληνικό», «τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί. Αποτυχημένη χρονιά από τον Ιούλιο», «μας κουράσατε όλοι. Διοίκηση, τεχνικός διευθυντής, προπονητής, παίκτες», «τι ξεφτιλοξεφτίλα ήταν αυτή», «ομάδα για γέλια, προπονητής για διώξιμο», «ο Σαββίδης κάνει ακόμα διακοπές στο Ροστόφ; Πόσα χρόνια έχεις να δεις την ομάδα από κοντά; Παοκτζή από τα Λιντλ», «ανύπαρκτοι», «ένα σκορποχώρι είμαστε», ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ στη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Δείτε τα σχόλια:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ