Ίβιτς: «Με τον Άρη θα πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, δεν θα είναι καθόλου εύκολο»

Ίβιτς: «Με τον Άρη θα πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, δεν θα είναι καθόλου εύκολο»

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στα επερχόμενα ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Άρη για τον 3ο προκριματικό του Europa Conference League.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήρθε ισόπαλη με τη Ζίρα (0-0) στο Ισραήλ και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (είχε επικρατήσει 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν) πέρασε στον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League, εκεί που περιμένει ήδη ο Άρης.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 4 και 11 Αυγούστου, με την ομάδα του Χερμάν Μπούργος να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισραηλινών για να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Εκτός αγωνιστικής και ψυχολογικής ισορροπίας…

Από τη μεριά του, ο Βλάνταν Ίβιτς φάνηκε προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του κόντρα στη Ζίρα, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν άλλο πρόσωπο κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γνωρίζω καλά τον Άρη γιατί έχω ζήσει στη Θεσσαλονίκη. Την περασμένη σεζόν παρακολούθησα πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή δεν εργαζόμουν. Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στα playoffs. Άλλαξαν πολλούς παίκτες, έχουν 8-9 νέα πρόσωπα. Είναι μια νέα και διαφορετική ομάδα, με πολύ υψηλή ποιότητα, αλλά έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Θα πρέπει όμως να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Θα βρούμε έναν αντίπαλο που θα έρθει πλήρης για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από μας.

«Ήταν σαν να φοβόμαστε να παίζουμε. Όποιος φοβάται, δεν μπορεί να παίξει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις την αξία σου και να μην εφησυχάζεις. Απέναντι στον Άρη θα πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, νοοτροπία και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην επόμενη φάση. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ