Έτσι παρουσίασε τον Άρη η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Έτσι παρουσίασε τον Άρη η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με κολακευτικά σχόλια η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρουσίασε τον ερχόμενο αντίπαλο της στο Europa Conference League, Άρη.

Ο Άρης πέταξε για το Ισραήλ για την αυριανή (4/8) αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ταυτόχρονα οι Ισραηλινοί μέσω της ιστοσελίδας τους παρουσίασαν στο κοινό τους τον Άρη τονίζοντας πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Η Μακάμπι και η… ευκαιρία με τη Νις

Αναλυτικά η παρουσίαση:

«Ο Άρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν και το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατέκτησε κάπου το 1946, είναι συνήθως στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο τοπικό πρωτάθλημα και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην τρίτη θέση. Η έδρα της είναι το Στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης χωρητικότητας 22.800 θέσεων”

Τη θέση του προπονητή καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός Χερμάν Μπούργος, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα ήδη από τα μέσα της περασμένης σεζόν. Αν αυτό το όνομα σας φαίνεται οικείο, δεν είναι τυχαίο. Ο Μπούργος, γνωστός ως «Μόνο», ήταν για χρόνια ο θρυλικός βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο πρώην τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε επίσης 35 εμφανίσεις για την εθνική ομάδα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής αγωνιστικής του καριέρας, είχε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της Ατλέτικο την προηγούμενη δεκαετία, που περιλάμβανε την παρουσία σε δύο τελικούς του Champions League, 3 Europa League και την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ