Επίσημο: Εκτός λίστας ο Χουάνγκ, λόγω… Ρωσίας – Εξω και ο Καρβάλιο, μέσα Μπα, Αβιλα

Επίσημο: Εκτός λίστας ο Χουάνγκ, λόγω… Ρωσίας – Εξω και ο Καρβάλιο, μέσα Μπα, Αβιλα

Επίσημα εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Χουάνγκ, καθυστέρησης της Ρωσική ΠΟ. «Εκοψε» και Ζοάο Καρβάλιο ο Κορμπεράν, μπήκαν Μπα και Αβιλα.

Οι δύο αλλαγές που προανήγγειλε ο Κάρλος Κορμπεράν στη λίστα του Ολυμπιακού, αποφασίστηκαν οριστικά. Ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι είχαν μια νέα αρνητική έκπληξη να τους περιμένει, καθώς εκτός τελικής λίστας έμεινε απρόσμενα το όνομα του Ινμπόμ Χουάνγκ. Μια εξέλιξη που δεν αφορούσε σε κάποια απόφαση του προπονητή, αλλά στο γεγονός ότι η Ρωσική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν έχει στείλει ακόμη τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορέσει να δηλωθεί ο 25χρονος Κορεάτης μέσος.

Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί έναν έξτρα πονοκέφαλο στον Κορμπεράν, καθώς μετά τις δεδομένες απουσίες των Βρσάλικο και Μανωλά, αναγκάζεται να χάσει και έναν πολύ σημαντικό και χρήσιμο ποδοσφαιριστή από τη μεσαία του γραμμή! Με τον Ολυμπιακό να αναφέρει επίσημα ότι «έχει καθυστερήσει η ρώσικη ομοσπονδία και δεν έχει φτάσει η κάρτα του Χουάνγκ».

Πέραν του Χουάνγκ, ο Κάρλος Κορμπεράν πήρε ο ίδιος την απόφαση να αφήσει εκτός λίστας, τελικά και τον Ζοάο Καρβάλιο. Ο Ισπανός είδε τον Πορτογάλο μέσο στις προπονήσεις και έκρινε ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω σε αυτή τη φάση.

Από εκεί και πέρα, στην τελική λίστα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Κάρλος Κορμπεράν στα παιχνίδια με τη Σλόβαν, περιλαμβάνεται κανονικά το όνομα του Γκονζάλο Αβιλα, ο οποίος για δεύτερη φορά καταφέρνει, ενώ είναι εκτός αρχικής επιλογής, 24 ώρες πριν από ένα παιχνίδι, όπως είχε συμβεί και πριν από τα ματυς με τη Μακάμπι Χάιφα, να δει το όνομά του να μπαίνει στην ευρω-λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος!

Επιπλέον,  είναι επίσημο ότι στη λίστα μπήκε και ο Ουσεϊνού Μπα. Αυτό είχε επιβεβαιωθεί και νωρίτερα από το Ρέντη, καθώς ο Σενεγαλέζος είχε εντολή να μείνει στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εκτός ευρωπαϊκής λίστας ποδοσφαιριστές. Κάτι που έδειχνε ότι θα είναι διαθέσιμος για αύριο. Αρα και στη λίστα.

Αναλυτικά, η λίστα Α του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν: Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Μπα, Ελ Αραμπί, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ. Η λίστα Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

Στην τελική λίστα που έστειλαν οι Ερυθρόλευκοι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, δεν υπάρχουν τα ονόματα των Ινμπομ Χουάνγκ, Ζοάο Καρβάλιο, Ογκμουντουρ Κρίστινσον, Αμπουμπακάρ Καμαρά (θλάση), Αχμέντ Χασάν, Μπαντουγκού Φαντιγκά, Λεονάρντο Κούτρη, Ντορόν Λάιντνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ