Ολυμπιακός: Έχουν «φύγει» πάνω από 16.000 εισιτήρια για Σλόβαν

Ολυμπιακός: Έχουν «φύγει» πάνω από 16.000 εισιτήρια για Σλόβαν

Πάνω από 16.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ πολύς κόσμος αναμένεται να πάρει εισιτήριο ανήμερα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Πέμπτη (4/8, 22:00) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο της ομάδας δίνουν ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στους Σλοβάκους και θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους για να πάρουν τη νίκη και προβάδισμα για να βρεθούν στα play off του Europa League.

Ήδη, περισσότεροι από 16.000 φίλοι της ομάδας έχουν κλείσει θέση στο φαληρικό γήπεδο για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σλόβαν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ρυθμοί διάθεσης μπορεί να μην είναι όπως το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, όμως η στήριξη του κόσμου είναι μεγάλη, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που αναμένεται να αγοράσουν εισιτήριο την Πέμπτη, ανήμερα της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι τα εκδοτήρια θα είναι την Πέμπτη ανοικτά από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, ενώ για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα είναι ανοικτά από τις 10.00 έως τις 16.00 και διαδικτυακά επίσης έως τις 16.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ