ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη τη Σλάβια Πράγας στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς μετά από πέντε χρόνια αλλά έχοντας μαζί του μια αύρα που τον συνοδεύει από τα σπουδαία διπλά του απανταχού στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια και την Πέμπτη στον 3ο προκριματικό του Europa Conference League να έχει δύσκολο αποστολή κόντρα στη Σλάβια Πράγας αλλά έχει ένα όπλο που λίγες ομάδες διαθέτουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Θέλει να γίνει ξανά Panathinaikos, καθώς από τότε που ήταν στα ευρωπαϊκά… σαλόνια, έχουν αλλάξει πολλά. Ο Παναθηναϊκός σε πολλά επίπεδα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα. Φάνηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, φάνηκε στις μεταγραφές και την απόκτηση των Μάγκνουσον, Σπόραρ και Βέρμπιτς μένει να δούμε κατά πόσο έχει επιστρέψει και ο Panathinaikos. Και το πρώτο βήμα καλείται να το κάνει την Πέμπτη το βράδυ στο κατακόκκινο «Fortuna Arena» με τη βοήθεια 700 και πλέον φιλάθλων του που και αυτοί με την παρουσίας τους εδώ δείχνουν πόσο διψούν για να ζήσουν ξανά μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή του Κορμπεράν στις στημένες φάσεις και οι… τρεις τραυματίες!

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Σλάβια Πράγας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Σεντ Τζόζεφς και επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς και με 7-0 στο δεύτερο. Περιμένει τον Παναθηναϊκό, με τον κόουτς Γίντριχ Τρπισόφσκι να δηλώνει στην συνέντευξη Τύπου, ότι οι «πράσινοι» είναι πολύ δυνατοί και το ματς θα έχει υψηλό τεχνικό επίπεδο.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σλάβια Πράγας και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε βέβαιος πως οι πράσινοι θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

Για τις απώλειες των Σένκενφελντ – Αλεξανδρόπουλου:

«Οι τελευταίες επτά-οκτώ μέρες ήταν δύσκολες λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε με τις απουσίες κάποιων παικτών. Είναι μια εποχή που συμβαίνουν αυτά, δεν είναι κάτι παράξενο. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις που θα αποδειχθούν πιο αποδοτικές για μας»

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα επικεντρωθεί στο δικό του στυλ ή θα «κουμπώσει» στο προφίλ της Σλάβια για τον πρώτο αγώνα:

«Πρέπει να ξέρουμε την ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η Σλάβια είναι μία ομάδα που δεν αλλάζει το προφίλ της ούτε στο γήπεδό της, ούτε εκτός έδρας. Με τον ίδιο τρόπο θα μας αντιμετωπίσει κι εδώ και στην Αθήνα. Ούτε εμείς είμαστε ομάδα με διαφορετικές φιλοσοφίες. Και τα δύο ματς θα είναι παρόμοια και για τις δύο ομάδες, θα έχουν την ίδια σκέψη στο παιχνίδι, το θέμα είναι ποια θα μπορέσει να επιβάλλει τον ρυθμό της»

Για το αν η Σλάβια θα είναι το φαβορί με το τέλος του πρώτου αγώνα:

«Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι στον επόμενο γύρο. Ή τουλάχιστον θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εκεί»

Για τον Σπόραρ και τον βαθμό ετοιμότητάς του:

«Δεν είναι πολύ χρόνο μαζί μας ο Σπόραρ. Έκανε 2-3 προπονήσεις, έχει καλή διάθεση. Ήταν λογικό να τον δηλώσουμε για τα δύο παιχνίδια με τη Σλάβια, στο δεύτερο ματς θα έχει άλλες επτά μέρες. Σίγουρα τον υπολογίζουμε, το πόσο χρόνο θα πάρει στο ματς αυτό θα το δούμε και στο γήπεδο.

Για τη Σλάβια Πράγας:

«Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού και τον ίδιο προπονητή. Έχει επιτυχίες και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια και σίγουρα είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τετάρτης (3/8) με μια προπόνηση στο γήπεδο της Σλάβια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές επί… χόρτου αναφορικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει. Ο Σέρβος τεχνικός μετράει δύο σημαντικές απουσίες αλλά όπως τόνισε έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να βρει λύσεις.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ