Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς: Η κάλυψη του Παλάσιος, ο Αλεξανδρόπουλος και οι πιθανότητες για Σπόραρ

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς: Η κάλυψη του Παλάσιος, ο Αλεξανδρόπουλος και οι πιθανότητες για Σπόραρ

Τα δύο σενάρια για να καλυφθεί το κενό του Παλάσιος και οι αλλαγές που θα έχει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με τη Σλάβια

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη απώλεια για τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς σαν αυτό με τη Σλάβια από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θέλουν γκολ προκειμένου να κάνουν την υπέρβαση και να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0. Ο Αργεντινός ήταν πέρσι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και αυτό από μόνο του τα λέει όλα για το πόσο μεγάλη απώλεια είναι.

Είναι αναγκασμένος ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς να… ζήσει χωρίς τον Παλάσιος, μετά την αποβολή – σκάνδαλο στην Πράγα. Και να βρει τη λύση όσον αφορά την αντικατάστασή του στο δεξί «φτερό» της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του Βαγιαννίδη στην Πράγα πήρε θετικό πρόσημο, όπως έχει πάρει και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο νεαρός έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στις ανάγκες μίας τέτοιας θέση, δηλαδή πιο μπροστά από τη… φυσική του που είναι ακραίος αμυντικός. Εχει ταχύτητα, διασκελισμό, δεν φοβάται καθόλου να πάει στο ένας εναντίον ενός και τελειώνει φάσεις. Αυτό έκανε και στην Πράγα, στη μοναδική καλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο. Προήλθε από δική του ατομική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Στην «αγορά» για δύο χαφ ο Παναθηναϊκός

Η μία σκέψη του Γιοβάνοβιτς είναι η χρησιμοποίηση του Γιώργου Βαγιαννίδη από το ξεκίνημα του ματς. Και μοιάζει τούτη τη στιγμή ως η πιθανότερη, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές μέρες μέχρι το ματς της Πέμπτης και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο.

Η δεύτερη σκέψη έχει να κάνει και με εσωτερικές αλλαγές. Ποια είναι αυτή; Να πάει ο Αϊτόρ στο δεξί άκρο και να παίξει με ανάποδο πόδι, με τον Χουάνκαρ να είναι εκείνος που θα παίξει αριστερό εξτρέμ, έχοντας πίσω του τον Γκάνεα. Δε θα είναι πρωτόγνωρο για τον Ισπανό, αφού είχε παίξει ως αριστερό εξτρέμ στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Όσο για το αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές; Μοιάζει δεδομένο. Αν όλα πάνε καλά θα μπει ο Σένκεφελντ στην ενδεκάδα, ο Αλεξανδρόπουλος… ετοιμάζεται, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά τον Σπόραρ από το ξεκίνημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ