Παναθηναϊκός: Στην «αγορά» για δύο χαφ

Παναθηναϊκός: Στην «αγορά» για δύο χαφ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει με γρήγορους ρυθμούς την άμεση απόκτηση δύο χαφ για την ενίσχυση του στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

Ο Παναθηναϊκός , ετοιμάζεται για τη μεγάλη ρεβάνς του 2-0 με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο (11/8, 20:30) με στόχο την ανατροπή του εις βάρους του σκορ και την πρόκριση στα PlayOffs του Europa Conference League.

Δεν σταματάει όμως να σκέφτεται και την ενίσχυση του η οποία θα έρθει ανεξάρτητα από τη πρόκριση η μη την ερχόμενη Πέμπτη, και οι ανάλογες κινήσεις θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την έναρξη της Superleague.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η «Livesport», οι «πράσινοι» κινούνται με εντατικούς ρυθμούς για την απόκτηση δύο χαφ οι οποίοι θα βοηθήσουν στο δημιουργικό κομμάτι τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όλα δείχνουν πως τα νέα πάνω σε αυτό το θέμα θα έρθουν πολύ σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Το… μήνυμα του Κόντε στο big five της Premier League (pics+vids)

Συγκεκριμένα, οι ανακοινώσεις επί του θέματος θα έρθουν μετά τον αγώνα με την Σλάβια Πράγας, ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει σε απόφαση σχετικά με το αν θα «ψαχτούν για ακόμα έναν φορ καθώς δείχνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία και απόδοση του Βαγιαννίδη ως τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ