Δύο μέρες νωρίτερα στην Αθήνα η Σλάβια Πράγας

Δύο μέρες νωρίτερα στην Αθήνα η Σλάβια Πράγας

Η Σλάβια Πράγας θα είναι στην Ελλάδα αύριο 9/8, δύο μέρες νωρίτερα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο προετοιμασίας στην Αθήνα

Η Σλάβια Πράγας δείχνει να υπολογίζει την παραμικρή λεπτομέρεια και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα δύο μέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όχι μια.

Συγκεκριμένα οι Τσέχοι θα βρίσκονται στην Αθήνα από αύριο 9/8, για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Παρά το προβάδισμα με 2-0 Γίντριχ Τρπισόφσκι, προπονητής των Τσέχων, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του θέλει η ομάδα του να είναι εντελώς έτοιμη για αυτό που θα αντιμετωπίσει στη χώρα μας, και δεν χρειάζεται να χαθεί η αμέσως προηγούμενη μέρα του αγώνα με ταξίδια και προετοιμασίες.

Διαβάστε επίσης: Το All Time Ranking της UEFA: 23ος ο Ολυμπιακός – Που βρίσκονται Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Έτσι πάρθηκε η απόφαση αυτή, κάτι το οποίο όπως τόνισε, η ομάδα του έχει ξανά κάνει.

Κάτι το οποίο αποδεικνύει το πόσο λεπτομερής αλλά και διαβασμένος είναι ο ο προπονητής της Σλάβια είναι το γεγονός πως ο αριστερός μπακ, Γιούρασεκ, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ  κόντρα στην Ζλιν είναι εκτός ευρωπαϊκής αποστολής και αυτό γιατί ο Παναθηναικός έχει στα δεξιά παίκτες που δεν ταιριάζουν στο στυλ του Γιούρασεκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γίντριχ Τρπισόφσκι:

Για την απόφαση να ταξιδέψουν νωρίτερα: «Το κάνουμε για να μπούμε στο κλίμα. Δεν ξέρουμε τόσο καλά τον αντίπαλο και αρκετή δουλειά γίνεται μέσω video.

Δε χρειάζεται να ταξιδεύουμε όλη μέρα την Τετάρτη, το κάνουμε την Τρίτη για να συγκεντρωθούμε στο νέο περιβάλλον την παραμονή του αγώνα. Είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει.

Για τις αλλαγές που υπήρχαν στον αγώνα με τη Ζλιν σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:  «Ο Ντόρλεϊ (σ.σ. ο βασικός αριστερός μπακ, έπαιξε και στον πρώτο αγώνα), ο Ούσου και άλλοι παίκτες, είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Λυπάμαι που κάποια παιδιά τραυματίστηκαν, αλλά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες τους οποίους θα δυσκολευόμασταν να αντικαταστήσουμε στο ρόστερ, είναι καλά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ