Άνετη τεσσάρα για την Σλάβια πριν τον Παναθηναϊκό

Άνετη τεσσάρα για την Σλάβια πριν τον Παναθηναϊκό

Η Σλάβια Πράγας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ζλιν την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα πριν την ρεβάνς της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Σλάβια Πράγας συνήλθε άμεσα μετά την ήττα-σοκ της πρεμιέρας της τσεχικής Λίγκας από την Χράντεκ Κράλοβε (1-0) και τέσσερα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό «καθάρισε» εύκολα την αναμέτρηση με τη Ζλιν (4-1) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η αντίπαλος των «πρασίνων» στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League προηγήθηκε με τον Ίτσα στο 10΄ και στο 31΄ ο Γιούρασεκ «έγραψε» το 2-0. Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γιαβό (49΄) και το ματς απέκτησε νέο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Η υπόθεση Ντε Λα Φουέντε, η λίστα του Ολυμπιακού, η KIN και μια ιστορία για τον Μποέτιους

Τελικά, ο Σραντς που είχε περάσει αλλαγή στο 66΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Γιούρασεκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι παρέταξε τους: Μαντους, Ντούντερα (66΄ Μάσοπουστ), Κασαράμπα, Εντουάρντο Σάντος, Γιούρασεκ, Εβερτον (66΄ Σράντς), Χρομάντα (83΄ Χόλες), Σέβτσικ, Λινγκρ (76΄ Ούσορ), Ιτσα (66΄ Τιέχι), Γιουρέτσκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ