Προχωρούν οι διαδικασίες με Τριμμάτη, αναλαμβάνει αντιπρόεδρος στον Άρη

Προχωρούν οι διαδικασίες με Τριμμάτη, αναλαμβάνει αντιπρόεδρος στον Άρη

Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για την είσοδο του Νίκου Τριμμάτη στη διοίκηση, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του Θόδωρου Καρυπίδη στο ματς της Πέμπτης και πως προχωράνε οι διαδικασίες...

Μια σημαντική διοικητική προσθήκη στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στο πλευρό του Θόδωρου Καρυπίδη είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ, ο Νικόλας Τριμμάτης που διαβάσατε νωρίτερα μέσα από to10.gr, θα είναι παρών και την Πέμπτη στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ματς με την Μακάμπι, μαζί με τον μεγαλομέτοχο της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τους Θεσσαλονικείς προχωρούν κανονικά τα διαδικαστικά, προκειμένου να αναλάβει θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Άρης!

Ποιος είναι όμως ο Νικόλας Τριμμάτης; Όπως αναφέρει το «newmoney.gr» σε σχετικό αφιέρωμα: Το όνομα του δεν το γνωρίζουν πολλοί. Ο Θεσσαλονικιός στην καταγωγή επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία στο βρετανικό real estate εδώ πολλά χρόνια, συνηθίζει να ενεργεί τόσο αθόρυβα, που τις κινήσεις του γνωρίζουν τις περισσότερες φορές μόνο στενοί συνεργάτες και φίλοι του.

Για να γίνουν αντιληπτά τα επιχειρηματικά μεγέθη του ιδιοκτήτη και προέδρου της Concept Business Group, ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων και διαχείρισης ακινήτων με έδρα την πρωτεύουσα της Αγγλίας, στο ενεργητικό του έχουν καταγραφεί deals συνολικής αξίας άνω των 2 δισ. λιρών σε βάθος χρόνου μεγαλύτερου της μιας δεκαετίας.

Ο Τριμμάτης αποτελεί πλέον γνωστό μέλος της βρετανικής επιχειρηματικής κοινότητας ενώ, φέρει την ιδιότητα του Honorary Chairman στο Greek Economic Forum. Εκπροσωπεί την 3η γενιά της οικογένειας του στον κλάδο των ακινήτων, σε μια παράδοση που ξεκινά αρκετές δεκαετίες πίσω στον χρόνο. Από την εποχή, κυρίως, του πατέρα του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς εργολάβους στην Θεσσαλονίκη, κατασκευάζοντας και πουλώντας κατοικίες στην μεταπολεμική Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ