Άρης: Ο «μαέστρος» Γκαρθία που έχει ανάγκη

Άρης: Ο «μαέστρος» Γκαρθία που έχει ανάγκη

Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με τη Μάκαμπι Τελ Αβίβ, που οι κιτρινόμαυροι χρειάζονται να δημιουργήσουν και να σκοράρουν, ο Ισπανός καλείται να αναλάβει ρόλο ηγέτη.

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι είναι αυτό της Πέμπτης (11/8) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Μετά το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης στο Ισραήλ και την ήττα με 2-0, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να το διαχειριστεί αλλιώς.

Είναι αναγκασμένος να δημιουργήσει, να κάνει φάσεις, να σκοράρει. Να πετύχει τον απαιτούμενο αριθμό γκολ, που θα του δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τη γαλλική Νις.

Διαβάστε επίσης: Πού το πάει η Ρόμα του Μουρίνιο… (pics & vids)

Είναι τεράστιος ο ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τον αγώνα της Πέμπτης. Οι ουρές που σχηματίζονται έξω από τη μπουτίκ στο Κλεάνθης Βικελίδης, δείχνουν τη δίψα του κόσμου, την προσμονή του γι΄ αυτό το παιχνίδι.

Δείχνει την πίστη του ότι η αγαπημένη του ομάδα, μπορεί να τα καταφέρει. Μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και να είναι αυτή που θα προκριθεί στη φάση των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τις κατάλληλες αυτές συνθήκες στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να βοηθήσουν στην ανατροπή.

Εκτός, όμως, από τον κόσμο του, η βοήθεια και η συνεισφορά του οποίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θα χρειαστεί όλα τα μεγάλα όπλα της. Με βάση, μάλιστα, τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αγωνιστεί την Πέμπτη, χρειάζεται τον Μάνου Γκαρθία.

Ο Ισπανός μέσος αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη. Θεωρείται δεδομένο, με βάση τα όσα δοκιμάζονται μέχρι τώρα στις προπονήσεις, ότι θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Ο Άρης έχει ανάγκη, ειδικά σ΄ αυτό το παιχνίδι, αυτά που μπορεί να του δώσει ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Την κάθετη πάσα, την απρόβλεπτη ενέργεια, το «κάτι παραπάνω».

Ο Μάνου Γκαρθία καλείται να αναλάβει ρόλο ηγέτη στο συγκεκριμένο ματς και να δώσει το σύνθημα για την αντεπίθεση. Είτε ο Μπούργος παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 (κάτι που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες), είτε με 3-5-2. Νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης της Πέμπτης, αναμένεται να είναι και ο Ντιόπ στα χαφ.

Εκτός από την επίθεση, φυσικά, ο Άρης θα πρέπει να βελτιώσει και την ανασταλτική λειτουργία του. Γιατί η Μακάμπι έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ