Τρπισόφσκι: «Εκεί θα κριθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Τρπισόφσκι: «Εκεί θα κριθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γϊντριχ Τρπισόφσκι, αναφέρθηκε στα σημεία που θα κρίνουν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό αλλά και στην «καυτή» Λεωφόρο.

Για όσα περιμένει να συναντήσει στη Λεωφόρο (11/8, 20:30) αναφέρθηκε ο Γίντριχ Τρπισόφσκι ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του δεν ήρθε να αμυνθεί, ενώ μίλησε και για τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός

Όσα είπε ο Τρπισόφκσι:

«Ο Έβερτον δεν μπόρεσε να έρθει μαζί μας. Ο Ουσόρ προπονήθηκε χθες, θα είναι 100% διαθέσιμος. Ο Σέβτσικ δεν προπονήθηκε, θα δούμε μετά τη σημερινή προπόνηση και το ζέσταμα αύριο. Είναι 50-50.

Ο Γίρα Σορ ολοκλήρωσε μια πρώτη προπόνηση ατομική χθες. Θα προπονηθεί για πρώτη φορά με την ομάδα σήμερα και θα δούμε μετά απ’ αυτό. Η υπόσχεση είναι πως θα βρίσκεται στη διάθεσή μας για ένα κομμάτι του ματς αν χρειαστεί. Θέλει να παίξει, αλλά δεν έχει αποθεραπευτεί τελείως.

Η προετοιμασία πριν απ’ αυτά τα ματς είναι λεπτομερής. Έχουμε κινήσεις τις οποίες γνωρίζουν οι παίκτες. Στοιχεία του παιχνιδιού μας αλλάζουν, μιλάμε γι’ αυτό αρκετά με τους παίκτες.

Θεωρώ πως το σημαντικότερο σημείο του ματς, είναι το πως θα μπούμε στο παιχνίδι στις αρχές και των δύο ημιχρόνων. Η ποιότητα και στις δύο περιοχές (εννοεί επίθεση και άμυνα) επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικά. Είναι φυσικό για μας να είμαστε περισσότερο με τη μπάλα και να δημιουργούμε. Δε θέλουμε απλά να αμυνθούμε στο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτική ομάδα, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο ματς μας περιμένει σε μια θερμή ατμόσφαιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ