Οι Τσέχοι φοβούνται τη Λεωφόρο: «Τη Σλάβια την περιμένει μια κόλαση»

Οι Τσέχοι φοβούνται τη Λεωφόρο: «Τη Σλάβια την περιμένει μια κόλαση»

Οι άνθρωποι της Σλάβια Πράγας προειδοποιούν τους παίκτες της ομάδας για το... καμίνι της Λεωφόρου, που θα αντικρίσουν απόψε στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι της Σλάβια Πράγας προσπαθούν να προετοιμάσουν τους παίκτες της ομάδας εν όψει της αποψινής ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, κάνοντας λόγο για… κόλαση στη Λεωφόρο.

«Μπορεί το γήπεδο να μη χωρά πάνω από 16.000 θεατές, αλλά δεν πρέπει αυτό να σας ξεγελά. Θα μας περιμένει κόλαση στην έδρα του Παναθηναϊκού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βοηθός του προπονητή Γίντριχ Τρπισόφσκι, Ζντένεκ Χουστέτσκι.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: «Ρουκέτα» ο Παναθηναϊκός με Μπερνάρντ – Επίσημη πρόταση, μίλησε μαζί του ο Γιοβάνοβιτς – Έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του, ο Τσέχος παλαίμαχος διεθνής αμυντικός, Μίλαν Φούκαλ, πρόσθεσε: «Αυτές οι χώρες έχουν συνηθίσει να δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα. Συχνά όταν δεν έχεις πολλή ποιότητα, προσπαθείς να επηρεάσεις τον αντίπαλο με άλλους τρόπους.

Σίγουρα δεν περίμεναν ότι θα χάσουν με δύο γκολ στο πρώτο ματς. Είναι πιθανό μετά την αποβολή του Παλάσιος στο πρώτο παιχνίδι να έχουν περισσότερο εκνευρισμό, αλλά η Σλάβια δεν φταίει σε τίποτα για αυτή την κόκκινη κάρτα.

Θα πρέπει να μείνουν οι παίκτες της Σλάβια ψύχραιμοι, να μην απαντήσουν σε πιθανές προκλήσεις και να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς, παρότι μπορεί να υπάρχουν καπνογόνα ή οι παίκτες του Παναθηναϊκού να παίξουν υπερβολικά δυνατά. Μια τέτοια ατμόσφαιρα μπορεί να είναι και κίνητρο για έναν παίκτη. Η Σλάβια έχει πλέον εμπειρία από τα Κύπελλα Ευρώπης και δεν αμφιβάλλω πως θα είναι καλά προετοιμασμένη για να αντεπεξέλθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ