Με Ζρίνσκι Μόσταρ ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Σλόβαν

Με Ζρίνσκι Μόσταρ ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Σλόβαν

Η Ζρίνσκι Μόσταρ πήρε την πρόκριση κόντρα στην Τομπόλ και περιμένει να αντιμετωπίσει τον του ζευγαριού Ολυμπιακός - Σλόβαν.

Η Ζρίνσκι Μόσταρ κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί της Τομπόλ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα η Ζρίνσκι ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa Coference League.

Η Ζρίνσκι άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Κούζε, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Ντεμπλέ στο 53′. Μάλιστα η Τομπόλ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του  γκολκίπερ Μόκιν.

Δείτε εδώ την εξέλιξη της αναμέτρησης

Έτσι η ομάδα από την Βοσνία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στα play off του Europa Coference League τον ηττημένο του ζευγαριού Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Διαβάστε επίσης: Είπε το «ναι» ο Ντε Λα Φουέντε – Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον εξτρέμ της Μαρσέιγ

Το προφίλ της Ζρίνσκι 

Προπονητής της Ζρίνσκι είναι ο Ζεργκέι Γιακίροβιτς. Ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος είναι γεννημένος στο Μόσταρ βρίσκεται στον πάγκο της πιθανής αντιπάλου του Ολυμπιακού από τις 28 Δεκεμβρίου του 2020. Στα 58 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 38 νίκες, 10 ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Το μεγάλο όνομα της ομάδας είναι ο ο Νεμάνια Μπίλμπιγια. Ο 31χρονος κεντρικός επιθετικός έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και η αξία του βάσει transfermarkt είναι 1.000.000 ευρώ.

Βρίσκεται στην ομάδα από το το 2020 έχοντας καταγράψει 173 συμμετοχές με απολογισμό 104 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ