«Τα βρήκε ο Ολυμπιακός με την Μαρσέιγ για τον Ντε λα Φουέντε»

«Τα βρήκε ο Ολυμπιακός με την Μαρσέιγ για τον Ντε λα Φουέντε»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Μαρσέιγ για τον Κόνραντ Ντε λα Φουέντε και τον προσκάλεσε στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις.

Αργά το βράδυ της Τρίτης to10.gr σας ενημέρωσε πως ο Ολυμπιακός έχει βρει σημείο επαφής με τη Μαρσέιγ και επί της ουσίας έχει συμφωνήσει μαζί της για την απόκτηση του Κονράντ Ντε λα Φουέντε. Και πως απομένει να πείσει τον παίκτη, ο οποίος αποτελεί πρώτο στόχο εδώ και μέρες στο μεταγραφικό τοπίο, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να τον κάνει δικό του.

Πληροφορίες που πλέον επιβεβαιώνονται και από το εξωτερικό. Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών σε Γαλλία και Τουρκία επιβεβαιώνουν στον απόλυτο βαθμό το ρεπορτάζ του «10», μιλώντας για πλήρη συμφωνία του Ολυμπιακού με τους Μασσαλούς.

Αναφέρουν δε πως ο Ολυμπιακός επίσημα προσκάλεσε τον παίκτη στην Ελλάδα, ώστε να διαπραγματευτεί πλέον απευθείας μαζί του προκειμένου να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Το παζλ της 11άδας του Κορμπεράν, τα προβλήματα και το αποτέλεσμα της «μάχης» Τικίνιο – Ελ Αραμπί

Όπως έχουμε επισημάνει, ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα της υπόθεσης και το τι θα παίξει ρόλο στην απόφαση του παίκτη. Η οικογένειά του είναι το Α και το Ω αυτή τη στιγμή, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν φροντίσει εδώ και καιρό να είναι τα πάντα καλυμμένα στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Αγωνιστικά, οικονομικά, οικογενειακά.

Αυτό είναι και το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού στην προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι κολακευμένος από τις κινήσεις της ομάδας.

Και κυρίως από το γεγονός πως πλέον έχει αντιληφθεί ότι για τον Ολυμπιακό αποτελεί τον διακαή πόθο, τον παίκτη που στα… μάτια του οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν μια επένδυση αντίστοιχη ή ακόμα και καλύτερη από εκείνη που είχαν κάνει με τον Ποντένσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ