Στα play off του Coference League ο ΑΠΟΕΛ

Στα play off του Coference League ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ έχοντας προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν στο Καζακστάν (0-0) κόντρα στην Κιζιλζάρ και «σφράγισε» την πρόκριση στα play off του Europa Coference League.

Την πρόκρισή του στα play off του Europa Conference League εξασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) που απέσπασε στο Καζακστάν απέναντι στην Κίζιλζαρ, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση με συνολικό σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 63′ με τον Καρσάκεβιτς. Στα play off η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζουγκάρντεν-Σέπσι, με τους Σουηδούς να έχουν ισχυρό προβάδισμα, μετά την εκτός έδρας νίκη τους με 3-1 στο πρώτο ματς.

Διαβάστε επίσης: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βασικοί Σπόραρ, Αλεξανδρόπουλος, στον πάγκο ο Κουρμπέλης

Για τους Κιτρινομπλέ ξεκίνησαν βασικοί οι πρώην «σουπερλιγκάτοι» Χοσέ Κρέσπο, Φράνκο Φεράρι, Ντάλσιο, ενώ στο 68΄ πέρασε ως αλλαγή ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Κιζιλζάρ: Lobantsev, Gurman, Karshakevich, Bushman (88΄  Chikanchi), Lobzhanidze, Yakovlev (64΄ Ivaniadze), Tapalov, Koné, Podio (64΄ Kozlov), Mužek, dos Santos

Στον πάγκο οι: Loginovski, Petrov,  Adilov, Murachev, Ospanov, Muldinov, Tikhanovski, Zorić, Zyabko.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Φεράρι, Τσεπάκ, Κρέσπο, Ηλία (76΄ Μπλουμ), Ντάλσιο (90+3 Έσελινγκ), Μαρκίνιος (68΄ Βιγιαφάνες), Σαρφό, Κονσταντίνοφ, Ντογκαλά (68΄ Εφραίμ)

Στον πάγκο οι: Χριστοδούλου, Νταουσβίλι, Σούσιτς, Σατσιάς, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Γεωργίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ