ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΗΣ Live Streaming:

Μετά το 5-1 στο πρώτο ματς ο Άρης ζευγάρωσε τις νίκες του κόντρα στην Γκόμελ επικρατώντας 2-1 στο κεκλεισμένων των θυρών «Βικελίδης», με τον Γκρέι να σκοράρει δις και να σφραγίζει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει τώρα την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ήταν κυρίαρχος όπως και στο πρώτο ματς.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Άρης έκανε ουσιαστικές και εντυπωσιακές κινήσεις για τα δεδομένα του και αυτό το καρπώνεται ήδη, με δύο νίκες. Ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Γκόμελ και η νίκη με ανατροπή με… πεντάρα (5-1), του χάρισε ήδη -ουσιαστικά- το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Δύο γκολ για τον νεοφερμένο Γκρέι, σκόραραν και οι Καμάτσο, Ιτούρμπε και Πάλμα. Σπουδαία εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, ενώ προετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση στον προκριματικό γύρο που ακολουθεί, αλλά και την πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ (20/8) απέναντι στον Λεβαδειακό.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή του Κορμπεράν στις στημένες φάσεις και οι… τρεις τραυματίες!

Θα αντιμετωπίσει τώρα την Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του: «Ζω στη Θεσσαλονίκη, είναι το σπίτι μου και φυσικά παρακολουθώ το ελληνικό Πρωτάθλημα. Γνωρίζω τον Άρη και το στιλ παιχνιδιού του. Το καλοκαίρι αντικατέστησε 7-8 παίκτες και ενίσχυσε τον εαυτό του με ποιοτικούς παίκτες. Ο περσινός Άρης ήταν ίσως ο καλύτερος των τελευταίων 20-30 χρόνων. Έχουμε μεγάλο σεβασμό γιατί έχει παρουσιάσει εξέλιξη από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο τωρινός ιδιοκτήτης αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στη άμυνα και να είμαστε συνεπείς στη διατήρηση της αγωνιστικής κατάστασή μας».

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Άρη είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Πέμπτης.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Μπούργος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Ο Αργεντίνος τεχνικός του Άρη δεν θέλησε να πει πολλά στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της προπόνησης του Άρη. «Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε», είπε και όπως συνηθίζει δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το σχήμα και τα πρόσωπα καθώς στη σχετική ερώτηση είπε ότι… «θα το διαπιστώσετε αύριο».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούργος:

Ποιος είναι ο στόχος του Άρη για το ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ; ” Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, όμως ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε.”

Ποια θα είναι η προσέγγιση του Άρη;  “Θα το δείτε αύριο στο παιχνίδι.”

Είναι πιο έτοιμη η ομάδα σε σύγκριση με την Γκόμελ; “Είμαστε πάντα έτοιμοι για να πάρουμε αύριο τη νίκη.”

Τι πρέπει να κάνει ο Άρης σε σύγκριση με την Γκόμελ για να νικήσει αύριο έναν πιο δύσκολο αντίπαλο; “Εμείς θα προσεγγίσουμε με την ίδια νοοτροπία το αυριανό παιχνίδι για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.”

Ποιο θα είναι το «κλειδί» αύριο; “Εγώ σκέφτομαι στο πως θα λειτουργήσει συνολικά η ομάδα. Η σκέψη μου είναι πως η ομάδα μου θα παίξει αυτό που μπορεί και ξέρει.”

Είδατε τα ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα; Αν ναι δημιουργεί αυτό το γεγονός πίεση στον Άρη; “Είδα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ… Είναι πολύ καλή ομάδα”.

Είναι φαβορί ο Άρης ή η Μακάμπι; “Το ματς είναι 50-50.”

Ποιοι θα χρησιμοποιηθούν αύριο; “Δεν μιλάω μεμονωμένα για κανένα ποδοσφαιριστή, μόνο συνολικά για την ομάδα.”

Τι περιμένετε από τον Γκαρθία; “Με συγχωρείτε αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω μεμονωμένα, μιλάω συνολικά για όλη την ομάδα.”

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ