Πρόεδρος Λέφσκι: «Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ μεγάλωσε υπερβολικά τις προσδοκίες»

Πρόεδρος Λέφσκι: «Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ μεγάλωσε υπερβολικά τις προσδοκίες»

Η Λέφσκι Σόφιας αποκλείστηκε από ομάδα της Μάλτας και ο πρόεδρος της να αναφέρει πως μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ μεγάλωσαν οι προσδοκίες.

Η Λέφσκι Σόφιας αποκλείστηκε από την Χαμρούν Σπάρτανς, ομάδα από την Μάλτα, και έτσι μένει και αυτή εκτός Europa Conference League, έχοντας ωστόσο διατηρήσει κάποιες ελπίδες καθώς έχει κάνει αίτηση για επανάληψη του αγώνα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας, Νάσκο Σιράκοφ, σε συνέντευξη του στην επίσημα σελίδα της ομάδας δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό παρά μόνο στην πορεία της ομάδας καθώς επίσης ανέφερε και τον ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: Οι ημιεπαγγελματίες από τη Μάλτα, ισοπέδωσαν την ομάδα που ποδοπάτησε τον ΠΑΟΚ! (pic & vid)

Συγκεκριμένα ανέφερε πως μετά την πρόκριση επί του «δικέφαλου», οι προσδοκίες ανέβηκαν υπερβολικά, ενώ τόνισε πως ο ίδιος είχε δώσει ως συμβουλή να μην επιβαρυνθούν με αυτές, μετά την απόλυτη επιτυχία, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των δύο αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Λέφσκι:

«Κατακτήσαμε και το Κύπελλο Βουλγαρίας στον τελικό κόντρα. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μία από τις βουλγαρικές ομάδες στα ευρωπαϊκά τουρνουά αυτή τη σεζόν.

Η ομάδα μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας, νικώντας έναν ισχυρό αντίπαλο από την Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ, και οι ελπίδες μας ανέβηκαν.

Όλο αυτό το διάστημα, ο εξαιρετικός προπονητής μας και ο άνθρωπος που άλλαξε το σχήμα της ομάδας σε ένα απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα, Murray Stoilov, έλεγε ξεκάθαρα και με πολλή ακρίβεια ποια ήταν η πραγματική κατάσταση της ομάδας και ποιες πρέπει να είναι οι προσδοκίες μας.

Δεν ήταν τυχαίο που εγώ μετά την απόλυτη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη προέτρεψα να μην επιβαρύνουμε τους παίκτες μας με υπερβολικές προσδοκίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ