Το 2Χ2 η Αλκμάαρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου – «Βαριά» ήττα για τον Απόλλωνα Λεμεσού (vid)

Το 2Χ2 η Αλκμάαρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου – «Βαριά» ήττα για τον Απόλλωνα Λεμεσού (vid)

Η Αλκμάαρ με τον Παυλίδη εκτός και τον Χατζηδιάκο στον πάγκο επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Βαντούζ και έκανε το 2Χ2 στον όμιλο. Δυσκολεύει αρκετά η πρόκριση για τον Απόλλωνα Λεμεσού ο οποίος γνώρισε την ήττα με 3-1 εντός έδρας απέναντι στη Ντνίπρο.

Τι και αν της έλειπε το μεγάλο «πυροβολικό» της, Βαγγέλης Παυλίδης; Η Αλκμάαρ ήταν σαρωτική απέναντι στη Βαντούζ την οποία και σκόρπισε με 4-1 για το 2Χ2 στον πέμπτο όμιλο του Europa Coference League.

O Mπαράσι έδωσε το προβάδισμα στους Ολλανδούς στο 19′, με τον Γκοελζέρ να ισοφαρίζει προσωρινά για την Βαντούζ στο τρία λεπτά αργότερα.

Διαβάστε επίσης: «Oλοκληρώθηκε του Κασάμι στον Ολυμπιακό» (pic)

Στη συνέχεια η Αλκμάαρ πάτησε… γκάζι και έφτασε στη νίκη χάρη στα τέρματα των Μποϊκέμα (81′), Σουγκαβάρα (92′) και Ντε Βιτ (93′).

Δυσκολεύει η πρόκριση για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Απόλλωνας απέναντι στην Ντνίπρο στο ΓΣΠ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League, με την πρόκριση πλέον για τους Κύπριους να δυσκολεύει αρκετά.

Οι Ουκρανοί στην πρώτη τους φάση στο παιχνίδι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ντόπμβικ στο 11′ υποδέχθηκε την κάθετη πάσα, βγήκε απέναντι στον Γιοβάνοβιτς και έκανε το πλασέ με τη μπάλα να πηγαίνει σιγά προς τα δίκτυα και τον Ρουμπτσίνσκι που ερχόταν από κοντά να γράφει το 1-0.

Στο 26’ τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για τη Λεμεσιανή ομάδα καθώς οι Ουκρανοί σαν ρε ρυθμό προπόνησης πέτυχαν το δεύτερό τους τέρμα σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο τέρμα στο 45′. Ο Μπουσανέλο υποδέχθηκε τη μπάλα από τα αριστερά, γύρισε στον Ντόπμβικ στη μικρή περιοχή και αυτός πέτυχε ένα εύκολο τέρμα κάνοντας το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλων ήταν να μειώσει με τον Πίττα στο 57′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αλκμάαρ – Βαντούζ 4-1

Απόλλων Λεμεσού – Ντνίπρο 1-3

Γάνδη – Σάμροκ Ρόβερς 3-0

Ζαλγκίρις – Βασιλεία 0-1

Κλουζ – Σίβασπορ 0-1

Ντζουγκάρντεν – Μόλντε 3-2

Πιούνικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0

Σλάβια Πράγας Μπάλκανι 3-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ