Ο Παυλίδης… κλείδωσε την απευθείας πρόκριση της Αλκμάαρ (vid)

Ο Παυλίδης… κλείδωσε την απευθείας πρόκριση της Αλκμάαρ (vid)

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 87ο λεπτό, η Αλκμάαρ λύγισε (2-1) την Ντνίπρο, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση για τους «16» του Conference League.

Βαγγέλης Παυλίδης, ο… λυτρωτής! Με τον Ελληνα επιθετικό να σκοράρει στο 87ο λεπτό, η Αλκμάαρ επικράτησε (2-1) της Ντνίπρο, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League. Ο Σουγκαβάρα έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά και ο διεθνής άσος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1

Οι Ολλανδοί κατέλαβαν την πρωτιά του ομίλου και το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τους Ουκρανούς να συνεχίζουν στον έξτρα γύρο της διοργάνωσης. Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Απόλλωνας επικράτησε στην Κύπρο της Βαντούζ με 1-0, αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι τον θεσμό.

Διαβάστε επίσης: Εβγαλε το… καπέλο στον Ολυμπιακό ο Μουμπρού: «Παίζει υπέροχο μπάσκετ»

Από εκεί και πέρα, στον 6ο όμιλο, η Τζουργκάρντεν είχε εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά και το ενδιαφέρον στράφηκε στον αγώνα της Γάνδης με τη Μόλντε. Οι Βέλγοι διέσυραν τους Νορβηγούς με 4-0  και θα αγωνιστούν στα μπαράζ.

Η Σίβασπορ πήρε το βαθμό στην Πράγα, κάνοντας δική της την πρωτιά στον 7ο όμιλο, αλλά και την πρόκριση στη φάση των 16. Πίσω από τους Τούρκους, τερμάτισε η Κλουζ, που επικράτησε με 1-0 της Μπάλκανι.

Τέλος, στον 8ο όμιλο, η Σλόβαν τσέκαρε το εισιτήριο για τους 16 ύστερα από τη νίκη της με 2-1 κόντρα στη Ζάλγκιρις στο Βίλνιους. Στη δεύτερη θέση και στα μπαράζ του Conference η Βασιλεία μετά το διπλό (1-2) στην έδρα της Πιούνικ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Αλκμάαρ – Ντνίπρο 2-1
  • Απόλλων Λεμεσού – Βαντούζ 1-0
  • Γάνδη – Μόλντε 4-0
  • Ζαλγκίρις – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-2
  • Κλουζ – Μπάλκανι 1-0
  • Ντζουργκάρντεν – Σάμροκ Ρόβερς 1-0
  • Πιούνικ – Βασιλεία 1-2
  • Σλάβια Πράγας – Σίβασπορ 1-1

To γκολ νίκης του Παυλίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ