Γάνδη – Γουέστ Χαμ 1-1: Ανοιχτοί «λογαριασμοί»

Γάνδη – Γουέστ Χαμ 1-1: Ανοιχτοί «λογαριασμοί»

Γάνδη και Γουέστ Χαμ έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Λονδίνο.

Μοιρασιά ανάμεσα σε Γάνδη και Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Βέλγιο, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Οι Βρετανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος του αγώνα, όπου και σκόραραν, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο παίρνοντας την ισοπαλία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Λονδρέζους να έχουν την κατοχή και να δημιουργούν τις περισσότερες ευκαιρίες, καταφέρνοντας έτσι να ανοίξουν το σκορ με τον Ντάνι Ινγκς λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου για το 1-0, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια η Γάνδη ισορρόπησε, αύξησε την πίεσή της και στο 57ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους δύο αντιπάλους να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΓΑΝΔΗ: Ρουφ, Τορουναρίγκα(65’ Φορτούνα) , Οκούμου, Κουμς, Πιοντκόβσκι, Ντε Σαρτ, Κάσρο Μοντές, Χιουν Σεόκ(65’ Οτζίτζα-Οφόε), Κάιπερς, Όρμπαν(83’ Τισουνταλί), Φοφανά(65’ Σαμουάζ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ, Ογκμπόνα, Τζόνσον, Αγκέρ, Έμερσον(88’ Κρέσγουελ), Λαντσίνι(61’ Αντόνιο), Ράις, Ντάουνς(74’ Πακετά), Ινγκς(61’ Μπενραχμά), Μπόουεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ