Διπλό της Γουέστ Χαμ στη Λάρνακα (2-0)

Διπλό της Γουέστ Χαμ στη Λάρνακα (2-0)

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε στη Λάρνακα της ΑΕΚ με 2-0 και βρίσκεται με το ενάμιση στα προημιτελικά του Conference League – Ισόπαλο το Αντερλεχτ-Βιγιαρεάλ (1-1), νίκησε στην Μολδαβία η Νις (1-0)

Με το διπλό, που της δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa Conference League, επιστρέφει από την Λάρνακα η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» της διοργάνωσης.

Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν την ίδια ώρα, Αντερλεχτ και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 1-1 και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό, ενώ η Νις επικράτησε στη Μολδαβία της Σέριφ με 1-0 και βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Το «αριστερό» δίλημμα του Μίτσελ και… οι δύο ΑΕΚ στο Περιστέρι

Στην Κύπρο η εξαιρετική εφετινή πορεία της ΑΕK Λάρνακας στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, «φρέναρε» πάνω στην Γουέστ Χαμ η οποία ήταν όσο κυνική κι αποτελεσματική χρειαζόταν για να φύγει με ένα «καθαρό» 2-0 απ’ τη Λάρνακα, «τυπώνοντας» από τώρα το εισιτήριό της για την προημιτελική φάση.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «σφυριά» ήταν ο Τζαμαϊκανός επιθετικός Μάικλ Αντόνιο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (36′, 45’+2′) «τελειώνοντας» το ματς πριν από το ημίχρονο, ενώ παράλληλα, είχε άλλες δύο ευκαιρίες για να φτάσει σε χατ-τρικ.

Στο Κισινάου η Νις ήταν πολύ καλύτερη της Σερίφ και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση (1-0), χάρις σε ένα ωραίο γκολ του Αμραουί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου.

Στο «Lotto Park» η Βιγιαρεάλ έδειξε την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης, ανοίγοντας το σκορ με τον Τριγκέιρος στο 28′.

Η Άντερλεχτ, ωστόσο, έβγαλε «αντίδραση» ισοφάρισε στο 57′ με τον Ντρέγιερ κι είχε κι άλλες καλές στιγμές για να φτάσει σε μία μεγάλη ανατροπή, όμως δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ απέναντι στυα «κίτρινα υποβρύχια» που συμβιβάστηκαν μετά με 70′ με την ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα πρώτων αναμετρήσεων για τη φάση των «16» του Europa Conference League έχουν ως εξής:

Λάτσιο (Ιταλία)-Άλκμααρ (Ολλανδία)                  1-2

ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)-Γουέστ Χαμ (Αγγλία)           0-2

Άντερλεχτ (Βέλγιο)-Βιγιαρεάλ (Ισπανία)              1-1

Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία)-Νις (Γαλλία)              0-1

Φιορεντίνα (Ιταλία)-Σίβασπορ (Τουρκία)             22:00

Λεχ Πόζναν (Πολωνία)-Τζουργκάρντεν (Σουηδία)       22:00

Βασιλεία (Ελβετία)-Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)  22:00

Γάνδη (Βέλγιο)-Μπασακσεχίρ (Τουρκία)               22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ