Γουέστ Χαμ – Γάνδη 4-1: Με… πάρτι στα ημιτελικά

Γουέστ Χαμ – Γάνδη 4-1: Με… πάρτι στα ημιτελικά

Η Γουέστ Χαμ διέλυσε τη Γάνδη με 4-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η Γουέστ Χαμ έγινε η τρίτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Europa Conference League, καθώς συνέτριψε τη Γάνδη με 4-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και με συνολικό σκορ 5-2 πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου στις 11 και 18 Μαΐου.

Οι Βέλγοι έβαλαν… δύσκολα στα «σφυριά» στο πρώτο ημίωρο του αγώνα παίρνοντας το προβάδισμα στο 26′ με το γκολ του άλλοτε φορ του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρόγραμμα των Playoffs της Euroleague – Πού και πότε θα δούμε τα ματς

Η αντίδραση της Γουέστ Χαμ ήταν άμεση και ισοφάρισε στο 37′ με τον Αντόνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο η αγγλική ομάδα ήταν καταιγιστική και με τρία γκολ σε 9 λεπτά (55′ πέναλτι Πακετά, 58′ Ράις, 63′ Αντόνιο) έφτασε σε μία άνετη πρόκριση στα ημιτελικά.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Ζουμά (70’ Ντάουνς), Τσουφάλ, Αγκέρ, Έμερσον, Ράις (70’ Κέρερ), Σούτσε, Πακετά, Μπόουεν (78’ Φορνάλς), Μπενραχμά (78’ Κορνέ), Αντόνιο (70’ Ινγκς)

ΓΑΝΔΗ: Ρουφ, Φορτούνα, Οκούμου, Πιοντκόβσκι, Σαμουάς, Ντε Σαρτ (73’ Οφόε), Κουμς, Κάστρο Μοντές (85’ Φοφανά), Χονγκ (73’ Ντεπουάτρ), Ορμπάν (73’ Τισουνταλί), Κάιπερς (85’ Γκοντό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ