Αλκμααρ – Αντερλεχτ 2-0, 4-1 πεν: Πρόκριση στη ρωσική ρουλέτα για την… ελληνική Αλκμααρ

Αλκμααρ – Αντερλεχτ 2-0, 4-1 πεν: Πρόκριση στη ρωσική ρουλέτα για την… ελληνική Αλκμααρ

Με υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη, η Αλκμααρ κλείδωσε μια θέση στα ημιτελικά του Conference League.

Μεγάλες στιγμές για την Αλκμααρ των Ελλήνων! Οι Ολλανδοί άντεξαν κόντρα στην Αντερλεχτ και μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, τσέκαραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League!

Μετά και το 2-0 της κανονικής διάρκειας, η Αλκμααρ έριξε στο καναβάτσο τους Βέλγους στη ρωσική ρουλέτα. Ο Ράιαν κατέβασε ρολά σε δύο εκτελέσεις και με 4-1, πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στην τετράδα.

Διαβάστε επίσης: Warriors we have a problem

Τον δρόμο για την επόμενη φάση άνοιξε ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Ελληνας επιθετικός πήρε στις… πλάτες του την ολλανδική ομάδα, προσφέροντας μια μοναδική παράσταση.

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ για τους Ολλανδούς από την άσπρη βούλα, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα, σημείωσε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ωστόσο, στο ημίχρονο, ο Ελληνας φορ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ελεώ τραυματισμού. Οι Βέλγοι βρήκαν τον τρόπο να ισορροπήσουν την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να χάνουν την αποτελεσματικότητά τους.

Στο 66ο λεπτό η κεφαλιά του Όντγκααρντ πέρασε μόλις έξω και στο 79’ ο Φερμπρούγκεν είπε όχι σε σουτ του Σουγκαβάρα. Και στο 84’ η προσπάθεια του Κερκέζ τράνταξε το δοκάρι των Βέλγων.

Στο 90+3’ ο Ράιαν μπλόκαρε το σουτ του Στρούικενς κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί η Αλκμαάρ σκόραρε στο 112’ με τον Όντγκααρντ αλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ κι έτσι το ματς πήγε στη ρωσική ρουλέτα.

Εκεί ο Κλασί ευστόχησε για το 1-0 και ο Φερτόνχεν νικήθηκε από τον Ράιαν.  Ο Σουγκαβάρα έγραψε το 2-0 και ο Κάνα μείωσε σε 2-1 ενώ ο Ράιντερς έγραψε το 3-1. Ο Ράιαν κατέβασε ρολά και στον Σαρντεγιά και ο Μέιρντινκ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ράιαν, Χατζηδιάκος, Σουγκαβάρα, Μποϊκέμα, Κερκέζ (101’ Μέιρντινκ), Κλασί, Μάινανς (113’ Μπαζούρ), Ράιντερς, Όντγκααρντ (113’ Μιχαΐλοβιτς), Παυλίδης (46’ Λάντο), Φαν Μπρεντερόντε (101’ Nτε Βιτ)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Φερμπρούγκεν, Εντιαγέ, Φερτόνχεν, Ντεμπάστ, Μουρίγιο (62’ Σαρντεγιά), Ντρέγερ, Ασιμερού (90’ Άρνσταντ), Αμούζου, Ντιαβαρά (111’ Κανά), Ρεφαέλοβ (76’ Στρούικενς), Σλιμανί (106’ Ανγκούλο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ