ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Live Streaming

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Live Streaming

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Live Streaming

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Live Streaming: Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ μονομαχούν στην Πράγα, με στόχο την κούπα του Europa Conference League. Ξανά ιταλική ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης, αφού πέρυσι το κατέκτησε κιόλας η Ρόμα του Μουρίνιο, απέναντι στη Φέγενορντ. Η Γουέστ Χαμ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, πέρυσι, ενώ φέτος είναι στον τελικό του Europa Conference League.

Η Φιορεντίνα διεκδικεί το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, μετά το 1961. Έχει βρεθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκούς τελικούς. Αυτός είναι ο πέμπτος. Στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό, άφησε εκτός τις Βασιλεία, Λεχ Πόζναν, Σίβασπορ και Μπράγκα. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας, τερμάτισε στην 8η θέση πίσω από τη Γιουβέντους. Αυτό σημαίνει πως αν η Γιουβέντους τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού, τότε η Φιορεντίνα θα πάρει εισιτήριο Κόνφερενς Λιγκ, μέσω του πρωταθλήματος, ενώ αν κατακτήσουν το τρόπαιο απόψε, αυτό δεν θα έχει καμία σημασία, αφού έτσι θα βρεθούν αυτόματα στους ομίλους του Europa League. Οι «βιόλα» έφτασαν μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, φέτος, χάνοντας από τη φιναλίστ του Champions League, Ίντερ (1-2).

Η Γουέστ έφτασε εδώ, αφού ξεπέρασε τα εμπόδια των Αλκμαάρ, Γάνδη και ΑΕΚ Λάρνακας. Ο νικητής του αγώνα, εκτός από το πολύτιμο τρόπαιο, θα λάβει και το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν και αυτό μπορεί να τη χρησιμεύσει, αφού στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ τερμάτισε χαμηλά, στη 14η θέση και έτσι δεν έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκή έξοδο. Πέρυσι, όπως προαναφέραμε, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, ενώ φέτος μέχρι και τον τελικό της Πράγας, για το Conference League, ενώ φτάνει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη φορά στην ιστορία της, μετά το 1976 και την ήττα από την Άντερλεχτ στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Στο πρωτάθλημα, η σεζόν μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού τα Σφυριά, έδωσαν μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, για να μην μπουν σε μπελάδες. Με τον πολύπειρο Μόγιες στον πάγκο της, εξασφάλισε την παραμονή και τώρα έχει ραντεβού με την ιστορία!

Ο τελικός Europa Conference League ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Τετάρτης.

 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ