ΠΑΟΚ: Χωρίς τον βασικό φορ στην Τούμπα η Μπεϊτάρ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον βασικό φορ στην Τούμπα η Μπεϊτάρ

Με σημαντική απώλεια θα ταξιδέψει η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Θεσσαλονίκη, αφού ο Φρεντ Φράντεϊ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ από το Ισραήλ, «λόγω οικογενειακών προβλημάτων που τον εμποδίζουν να ταξιδέψει στην Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ο επιθετικός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Φρεντ Φράντεϊ, δεν θα πετάξει μαζί με την ομάδα για τον αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Ο ισραηλινός σύλλογος προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσε για να βρεθεί μια λύση, ωστόσο ήταν αδύνατο, με αποτέλεσμα ο 28χρονος επιθετικός να τεθεί νοκ άουτ από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Φρέιρε! (pics)

«Το κλαμπ μαζί με τον δικηγόρο του παίκτη προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να βρουν λύση, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες δεν τα κατάφεραν. Ο Φράντεϊ θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας από την Παρασκευή, όταν η Μπεϊτάρ θα βρεθεί εκ νέου στη βάση της».

Ο 28χρονος Νιγηριανός είχε σκοράρει στο τελευταίο παιχνίδι της Μπεϊτάρ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα για το ισραηλινό Super Cup και θεωρείται σημαντικός παίκτης για την ομάδα του, μετά και την αποχώρηση του Ντανίλο Ασπρίγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ