Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Τερζής

Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Τερζής

Οι Τζούρασεκ, Κάρλσον και Μορόν αναμένεται να είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο δεύτερο ματς (3/8) με την Αραράτ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (3/8) με την Αραράτ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους άπαντες στον Άρη. Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ματς.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Μορόν θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και θα αντικαταστήσει τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Ακόμα, στη δεξιά πλευρά, ο Κάρλσον είναι πιθανόν να πάρει τη θέση του Μενέντες.

Αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στην ενδεκάδα συγκεντρώνει και ο Τζούρασεκ, είτε στη θέση του Ζουλ ως αμυντικός μέσος, είτε ως εσωτερικός χαφ, αντί του Ρουπ. Τέλος, τη θέση του Ματαρίτα στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής διεκδικεί ο Φεράρι.

Ο προπονητής του Άρη θα συνεχίσει και στις επόμενες προπονήσεις τις δοκιμές του, ενώ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου ο Οντουμπάζιο θα είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ