Τερζής: «Να κάνουμε το χρέος μας και να περάσουμε»

Τερζής: «Να κάνουμε το χρέος μας και να περάσουμε»

Ο Τόλης Τερζής έδωσε το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς του Άρη με την Αραράτ.

Απόλυτα κατηγορηματικός ήταν ο Απόστολος Τερζής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του Άρη με την Αραράτ-Αρμενία, για το Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Ο τεχνικός των «κίτρινων» ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο πως η ομάδα του οφείλει να προκριθεί στην επόμενη φάση, κερδίζοντας στην αυριανή (Πέμπτη 3/8, 21:15 – «Κλεάνθης Βικελίδης) αναμέτρηση.

Στο πρώτο του σχόλιο, ο Τερζής επεσήμανε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου αγώνα στο Ερεβάν, παρά το 1-1, καθώς τόνισε: «Αύριο πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Κάναμε ανάλυση του παιχνιδιού και τα λάθη μας στο πρώτο ματς. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση και να κάνουμε αυτό που πρέπει, να είμαστε όπως πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει

Για το πώς προετοίμασε την ομάδα του, ο Τερζής σχολίασε: «Μέσα στην εβδομάδα έκανα αρκετές κουβέντες με τα παιδιά, τόσο συνολικά όσο και τετ-α-τετ. Θέλουμε τη νίκη, την πρόκριση, να κάνουμε μία πειστική εμφάνιση και να δείξουμε ότι η εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης ήταν μία κακή παρένθεση. Περιμένουμε επίσης τη συμπαράσταση του κόσμου και εμείς να ανταποδώσουμε, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Και προσέθεσε σχετικά: «Το πρώτο που δουλέψαμε στις προπονήσεις και θα είναι διαφορετικό, αφορά τις αποστάσεις των γραμμών. Επίσης η πίεση μπροστά όταν χάνουμε τη μπάλα. Να πιέζουμε άμεσα για να μην βγαίνει ο αντίπαλος στην κόντρα».

Κι αφού ο 52χρονος επεσήμανε πως θα υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα, ολοκλήρωσε αναφερόμενος στην αντιμετώπιση των Αρμένιων: «Πρέπει από το πρώτο λεπτό να καταλάβουν οι αντίπαλοι ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο που ετοιμάσαμε στην προπόνηση. Για τους πλάγιους της Αραράτ, το εντοπίσαμε από το πρώτο παιχνίδι. Έχουν ταχύτητα μπροστά. Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε τις αντεπιθέσεις τους. Αύριο θα πρέπει να το κάνουμε ακόμα καλύτερα».

Τους ποδοσφαιριστές του Άρη στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Μόουζες Οντουμπάτζο. Ο 30χρονος Αγγλονιγηριανός εμφανίστηκε καλά διαβασμένος για την Αραράτ, λέγοντας: «Όλοι στο κλαμπ ξέρουμε πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι να προκριθούμε. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Οντουμπάτζο, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως κεντρικός αμυντικός στο πρώτο ματς και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αύριο, σχολίασε σχετικά: «Στα πρώτα λεπτά ήθελα να προσαρμοστώ, μετά ένιωσα καλύτερα. Δούλεψα με τον προπονητή μου αυτή την εβδομάδα και αύριο πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος από το πρώτο ματς».

Κλείνοντας, ο πρώην άσος των ΚΠΡ, Χαλ και Μπρέντφορντ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Άρη, λέγοντας: «Πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα ‘’φλέγεται’’. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ και να δώσουμε περισσότερο άγχος στον αντίπαλο. Το ξεκάθαρο είναι ότι πρέπει να σκοράρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ