Πρόκριση με 2/2 νίκες για τον ΑΠΟΕΛ (2-1), σαρωτική η Ομόνοια (4-1)

Πρόκριση με 2/2 νίκες για τον ΑΠΟΕΛ (2-1), σαρωτική η Ομόνοια (4-1)

Συνεχίζουν στο Europa Conference League ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια.

Με σοβαρότητα, «κυνικότητα» και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικότητα, ο ΑΠΟΕΛ νίκησε ξανά τη Βοϊβοντίνα με 2-1, αυτή τη φορά στο «Stadion Karadorde» του Νόβι Σαντ και με συνολικό σκορ 4-2, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα τον περιμένει η Ντίλα Γκόρι από τη Γεωργία.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, προηγήθηκε στο 28′ με το πολύ ωραίο γκολ του Σαρφό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα με τον Ζούκιτς (37′), όμως το εύστοχο πέναλτι του Εφραίμ στο 74′, έβαλε τους… τίτλους τέλος στο ματς και «σφράγισε» την πρόκριση των δευτεραθλητών Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: «Μέτρια ομάδα ο Παναθηναϊκός, ο Χουάντσο κάνει ντρίμπλα και φοβόμαστε μήπως χτυπήσει στο παπούτσι»

Σε… περίπατο μετέτρεψε η Ομόνοια και τη ρεβάνς με την Γκαμπάλα και μετά τη νίκη της με 3-2 στο Αζερμπαϊτζάν, επικράτησε με το εμφατικό 4-1 και στο νέο «ΓΣΠ», κλείνοντας θέση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα την περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Μίντιλαντ (Δανία) – Προγκρές Νίντερκορν (Λουξεμβούργο).

Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγυστή «καθάρισε» τη νίκη της από το πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ των Μπεζούς (5′, 30′ πέναλτι) και Λανγκ (38′). Η Γκαμπάλα μείωσε στο 56′ με τον Ισαϊάχ, για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 ο Σεμέδο στο 59′.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι Τίρανα-Μπεσίκτας, το οποίο καθυστέρησε να ξεκινήσει 20 λεπτά λόγω συμπλοκής οπαδών των δύο ομάδων, οι οποίοι εφτασαν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Η τουρκική ομάδα επικράτησε εύκολα με 2-0 με γκολ των Αμαρτέι και Αμπουμπακάρ και με συνολικό σκορ 5-1 πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ