Άρης: Με Μπράμπετς αλλά χωρίς Γκρέι κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Με Μπράμπετς αλλά χωρίς Γκρέι κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου

Ο Τσέχος αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα των κιτρίνομαυρων, καθώς έχει ελπίδες να προλάβει το δεύτερο ματς με την ουκρανική ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, ενώ εκτός έμεινε ο Τζαμαϊκανός φορ που δεν υπολογίζεται.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς αποτελεί το νέο πρόσωπο στην ευρωπαϊκή λίστα του Άρη ενόψει των δύο αγώνων με την Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Τσέχος αμυντικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και έχει πιθανότητες να προλάβει το δεύτερο ματς. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Αντρέ Γκρέι, που δεν υπολογίζεται, ενώ ενημερώθηκε σήμερα (4/8) οτι θα προπονείται μόνος του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ελ Κααμπί – Ερχεται άμεσα στην Ελλάδα – Οι συζητήσεις με Κορδόν, Ελ Αραμπί

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην UEFA για τα παιχνίδια με την Dynamo Kyiv, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Cuesta, Odubajo, M’Bakata, Matarrita, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Luis Palma, Menendez, Saverio, Moberg Karlsson, Loren Moron, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ