Προπονήθηκε ο Σάστρε, στρέφει την προσοχή του στη Χάιντουκ ο ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Σάστρε, στρέφει την προσοχή του στη Χάιντουκ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη Χάιντουκ, με τον Ζοάν Σάστρε να προπονείται κανονικά μετά από καιρό.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αφήσει πίσω τους πλέον την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ (Πέμπτη 10/8, 22:00 – «Πόλιουντ»), στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (5/8) στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι στην Ιερουσαλήμ έκαναν ένα πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας στο γήπεδο, στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής και έκλεισαν το πρόγραμμα τους με δίτερμα.

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία που δίνει στην ΑΕΚ η κλήρωση με την Ντιναμό και ο Αλμέιδα που βλέπει μόνο Champions League (vid)

Στα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο Ζοάν Σάστρε ξεκίνησε να προπονείτε κανονικά με την ομάδα, οπότε το ιατρικό δελτίο είναι πλέον κενό. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως ο Ισπανός αμυντικός δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που δόθηκε στην UEFA ωστόσο υπάρχει δυνατότητα για δύο αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα. Την Κυριακή (6/8) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ