Άρης: Τα ερωτηματικά στην ενδεκάδα για το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Τα ερωτηματικά στην ενδεκάδα για το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου

Ο Τόλης Τερζής συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα για το παιχνίδι της Πέμπτης (10/8) με την ουκρανική ομάδα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ενώ φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (10/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ενώ ο Τόλης Τερζής θα κάνει τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις στο βασικό σχήμα. Ο Κάρλσον διεκδικεί αυτή στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, καθώς έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ υποψήφιοι είναι τόσο ο Μενέντες, όσο και ο Σαβέιρο, μετά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Αραράτ.

Ακόμα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ. Το πιθανότερο είναι, πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ότι ο Ζουλ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και να αγωνιστεί μαζί με τους Τζούρασεκ και Νταρίντα, ενώ ο Ρουπ θα μείνει στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ