Άρης: Η υπέρβαση και το ρίσκο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Η υπέρβαση και το ρίσκο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου

Οι κιτρινόμαυροι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση κόντρα στους ποιοτικούς Ουκρανούς, ελπίζοντας ότι θα τους «βγει» ξανά το δίδυμο Φαμπιάνο - Οντουμπάζιο στο κέντρο της άμυνας.

Δυο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, σε σχέση με αυτά με την Αραράτ, περιμένουν τον Άρη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Με την πρώτη και σημαντική διαφορά να έγκειται στο γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι δεν είναι το φαβορί, όπως ήταν κόντρα στους Αρμένιους.

Η Ντιναμό Κιέβου μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια, παραμένει, όμως, μια ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» προπονητή στον πάγκο της και ποιοτικούς παίκτες, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Οργιάζουν οι φήμες για Ολυμπιακό και Μάικ Τζέιμς – Τι απαντούν οι Ερυθρόλευκοι (pic)

Για να έχει ελπίδες ο Άρης, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της αντιπάλου της και ο ίδιος να παρουσιαστεί βελτιωμένος, σε σχέση με τις δυο αναμετρήσεις με την Αραράτ. Το αδύναμο σημείο, λοιπόν, της ουκρανικής ομάδας, φαίνεται ότι είναι στην ανασταλτική λειτουργία της.

Ακόμα, θετικό για τον Άρη είναι και το γεγονός ότι το δεύτερο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, στο Βουκουρέστι.

Για να έχει, όμως, ελπίδες πρόκρισης η ελληνική ομάδα, θα πρέπει ο προπονητής να βρει τη φόρμουλα στα χαφ, προκειμένου η μεσαία γραμμή να δώσει, επιτέλους, την ώθηση που τόσο έλειψε στα παιχνίδια με την Αραράτ. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το πιθανότερο είναι ότι στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ζουλ, Τζούρασεκ και Νταρίντα.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ πιο ποιοτικό από τους Αρμένιους, οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν – στο πρώτο παιχνίδι, τουλάχιστον -, με τον Οντουμπάζιο ως κεντρικό αμυντικό, δίπλα στον Φαμπιάνο. Ρίσκο που ελπίζουν να «βγει», όπως έγινε και στην προηγούμενη σειρά αγώνων.

Ο Άρης έπρεπε να είχε κινηθεί, νωρίτερα, για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Κίνηση που ήταν επιτακτική να γίνει και πριν τον τραυματισμό του Μπράμπετς, καθώς ο Αηδόνης δεν φαίνεται να υπολογίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όπως, επιτακτική έγινε από χθες και η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, μετά την απόφαση της διοίκησης να προπονείται μόνος του ο Γκρέι, προκειμένου να πλαισιώσει τον Μορόν.

ΥΓ. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μπράμπετς και ο Οντουμπάζιο μπορούσε να αγωνιστεί στη φυσική του θέση, στο δεξί άκρο της άμυνας, ήταν πιθανό να είχε παραχωρηθεί άμεσα ο Εμπακατά, για τον οποίο υπάρχει πρόταση από τουρκική ομάδα. Εντάσσεται, πάντως, στα θετικά της ομάδας το ότι αποκομίζει κέρδος από παίκτες που έχει αποκτήσει με λίγα – ή και καθόλου- χρήματα.

ΥΓ1. Απίστευτη η παρουσία των οπαδών του Άρη στο παιχνίδι με την Αραράτ και βάση της κίνησης των εισιτηρίων, είναι πιθανόν, να γίνει sold out στην αναμέτρηση της Πέμπτης (10/3) με τη Ντιναμό Κιέβου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ