Χριστοδουλόπουλος: «Σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται τα λάθη»

Χριστοδουλόπουλος: «Σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται τα λάθη»

Στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Άρη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την «πείνα» για πρόκριση αλλά και τα λάθη που δεν συγχωρούνται.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου για το τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μίλησε για τα λάθη που δεν συγχωρούνται, οι αγώνες-πρόκληση με την ουκρανική ομάδα αλλά και την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Μάικ Τζέιμς – Εντονη φημολογία για Ολυμπιακό!

«Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολο ματς ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως η Ντίναμο. Θα είναι δύσκολες και οι συνθήκες αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μαζί με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζω ότι από τα πρώτα λεπτά θα φέρουμε το παιχνίδι πιο κοντά σε μας ούτως ώστε να διευκολύνουμε το έργο μας. Ξέρουμε που βρισκόμαστε, το επίπεδο της διοργάνωσης και του αντιπάλου αλλά θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε λάθος τιμωρείται είτε το κάνεις εσύ είτε ο αντίπαλος κι αυτό σημαίνει ότι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου από τα πρώτα λεπτά. Εκτιμώ ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει αρκετά στο κομμάτι της ψυχολογίας και είναι εξίσου απαραίτητο να λειτουργήσουμε σαν ένα.

Προφανώς δεν θέλαμε να γράψει η ιστορία αποκλεισμό από την Αραράτ και όντως αυτός μας γέμισε με πίεση. Φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα, έχουμε δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου αλλά και το όνομα του Άρη. Είναι αγώνες πρόκληση για μας. Όντως έφυγε ένα κομμάτι από την πίεση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει. Απλά το άγχος που έχουμε θα πρέπει να μας κάνει πιο δημιουργικούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ