Λουτσέσκου: «Ο Άρης θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ»

Λουτσέσκου: «Ο Άρης θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παραδέχθηκε ότι ο Άρης θα μπορούσε να έχει σκοράρει και άλλο γκολ στο ματς.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Άρη και τόνισε πως οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο γκολ ενώ διαμαρτυρήθηκε για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ 0-0: Στάθηκε όρθιος στο Σπλιτ και πάει για… all in στην Τούμπα

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το ματς: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά καθυστερήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Κάναμε αυτό που θέλαμε μόνο μετά το σημείο που ο Άρης πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Άρης άξιζε να κερδίσει, πήρε ένα πέναλτι που ήταν αλλά δεν δόθηκε και σε μας ένα πέναλτι το οποίο επίσης ήταν. Δεν είδα κάτι που δεν ήξερα από τον Άρη. Εκμεταλλεύτηκε και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί του. Έχει αυτό το πλεονέκτημα σε αντίθεση με μας που δεν έχουμε τους οπαδούς μας».

Για το αν στάθηκε τυχερή η ομάδα του η οποία θα μπορούσε να είχε δεχθεί και δεύτερο γκολ: «Ο Άρης έπαιξε έξυπνη τακτική, δεν μας άφησε να βρούμε διαδρόμους και η βασική προσέγγιση του αγώνα προσδοκούσε να μην δεχθεί γκολ. Περίμενα να παίξει πιο επιθετικά. Βρήκε όμως το γκολ που ήθελε. Οι φάσεις που έκανε ήταν στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν συνέπεια των δικών μας λαθών. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαρμολένκο δεν έκανε αυτά που έπρεπε με τον Φεράρι ο οποίος μας έκανε μεγάλη ζημιά. Όντως ο Άρης θα μπορούσε να μας είχε κάνει και το 2-0».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ