Χωρίς Σαμάτα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς (pic)

Χωρίς Σαμάτα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς (pic)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Σκωτία χωρίς τον Σαμάτα αλλά με τον Τσιγγάρα. Ερωτηματικό η παρουσία του Οζντόεφ.

Την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς στα πλέι οφ του Conference League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ που το απόγευμα της Τρίτης (22/8) «πέταξε» για το Εδιμβούργο.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Αλί Σαμάτα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει την κάκωση, αλλά είναι ο Χάρης Τσιγγάρας. Μέσα και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ με τον αστερίσκο της βίζας του.

Διαβάστε επίσης: Αρκεί να είναι Ροντινέι…

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Έτοιμη για αναχώρηση η αποστολή του ΠΑΟΚ. Επόμενη στάση το Εδιμβούργο, επόμενη πρόκληση η Χαρτς, στον δρόμο για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

To αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο να ταξιδέψει στη Σκωτία, με μοναδικό στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Η προπόνηση της Τρίτης (22.08) ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, με την ομάδα να δουλεύει μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Άλι Σαμάτα συνέχισε να έχει ενοχλήσεις και δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Μπάμπα που συμπλήρωσε κάρτες κι είναι τιμωρημένος.

Με ερωτηματικό η συμμετοχή του Μαγκομέντ Οζντόεφ καθώς έχει προκύψει πρόβλημα με την βίζα του. Απεναντίας, στην αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Χάρης Τσιγγάρας.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου που θα μπει στο αεροπλάνο για Σκωτία αποτελείται από τους:

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδη , Βιεϊρίνια , Λύρατζη , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκη , Μιχαηλίδη , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρα , Σβαμπ , Οζντόεφ , Γιαξή , Μουργκ , Τάισον , Κωνσταντέλια , Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς , Βρακά , Μπράντον , Τζίμας.

Την Τετάρτη (23.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 ώρα Σκωτίας στο Tynecastle Park, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ