ΠΑΟΚ: Στον «αέρα» η συμμετοχή του Οζντόεφ στο ματς με τη Χαρτς, λόγω βίζας

ΠΑΟΚ: Στον «αέρα» η συμμετοχή του Οζντόεφ στο ματς με τη Χαρτς, λόγω βίζας

Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρηθεί η συμμετοχή του Μάγκομεντ Οζντόεφ στο πρώτα ματς κόντρα στην Χαρτς, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι στιγμής δεν έχει εκδώσει την βίζα του παίκτη, λόγω της εθνικότητας του (Ρώσος).

Ο Μάγκομεντ Οζντόεφ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία ετοιμάζεται να αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη σήμερα (22/08), ωστόσο ο Ρώσος ποδοσφαιριστής δεν επιτρέπεται να πετάξει για το Εδιμβούργο, καθώς μέχρι στιγμής η αρμόδια υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει εκδώσει την βίζα του παίκτη.

Η βίζα του Οζντόεφ είναι η μοναδική που δεν έχει αποσταλεί στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, παρότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κλαμπ είχε κάνει έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες και μάλιστα ο Ρώσος είχε ταξιδέψει στην Αθήνα αυθημερόν μαζί τους συμπαίκτες του, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Μπάμπα Ράχμαν, πριν τον επαναληπτικό με τη Χάιντουκ, αλλά μόνο η δική του βίζα δεν εκδόθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ήρθαν Ελλάδα οι Γκος, ΜακΚίσικ και Πάπας

Παρόμοιας φύσης ζήτημα αντιμετώπισε πρόσφατα και η Σερβέτ στο παιχνίδι που έδωσε στη Σκωτία απέναντι στους Ρέιντζερς. Γενικά η κατάσταση με τους Ρώσους πολίτες είναι δύσκολη στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ευελπιστούν ότι μέχρι αύριο, Τετάρτη (23/ο8), το θέμα θα έχει λυθεί και ο Οζντόεφ θα μπορέσει να ταξιδέψει μόνος του για το Εδιμβούργο προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει όλες τις βίζες στην κεντρική τους πρεσβεία στη Σερβία, γι’ αυτό το λόγο ο ΠΑΟΚ έχει στείλει άνθρωπο στη Σερβία για να παραλάβει τη βίζα του Οζντόεφ σε περίπτωση που έρθει εντός του κατάλληλου χρονικού διαστήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ