ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το πρόβλημα με τον Οζντόεφ ενόψει Χαρτς

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το πρόβλημα με τον Οζντόεφ ενόψει Χαρτς

Συνεχίζεται το πρόβλημα με την έκδοση της βίζας του Μάγκομεντ Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης «μάχης» απέναντι στη Χαρτς στα playoffs του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με την έκδοση της βίζας του Μάγκομεντ Οζντόεφ. Η πλευρά των «ασπρόμαυρων» έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έχουν στείλει μάλιστα άνθρωπο στην Σερβία που περιμένει να λάβει (όταν εκδοθεί) τη βίζα του παίκτη, προκειμένου να μπορέσει να εισέλθει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Ρώσος ποδοσφαιριστής.

Μετά την χθεσινή ενημέρωση πως η συμμετοχή του Μάγκομεντ Οζντόεφ μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται στην πρώτη «μάχη» του ΠΑΟΚ κόντρα στην Χαρτς στην Σκωτία στα πλαίσια των playoffs του UEFA Europa Conference League, σήμερα η κατάσταση με την βίζα του παίκτη παραμένει παγειωμένη, εξαιτίας της καταγωγής του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Καίγονται σπίτια στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι – Εκκενώνεται η περιοχή

Οι Βρετανοί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε Ρώσους πολίτες, καθώς και πριν από μερικές ημέρες το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε η Σερβέτ, αφού στερήθηκε τις υπηρεσίες του Καμερουνέζου μέσου της, Γκάελ Οντουά (έχει και ρωσική υπηκοότητα), ο οποίος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Σκωτία και να βοηθήσει την ομάδα του στον πρόσφατο αγώνα που έδωσε η ομάδα του κόντρα στους Ρέιντζερς.

Η βίζα του Οζντόεφ, όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, είναι η μόνη που δεν έχει εκδοθεί σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του «δικεφάλλου», παρόλο που ο σύλλογος από την Θεσσαλονίκη είχε ολοκληρώσει έγκαιρα τις απαιρέτητες διαδικασίες αμέσως μετά τον επαναληπτικό κόντρα στην Χάιντουκ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την βίζα του Οζντόεφ, παρόλο που οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Ρώσος είναι λίγες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ