Εκόνγκ: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Τρομερή η συνεισφορά του Κοτάρσκι»

Εκόνγκ: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Τρομερή η συνεισφορά του Κοτάρσκι»

Τι είπε για το ματς με τη Χαρτς ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

Στο πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ματς στη Σκωτία στάθηκε ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Conference League με τη Χαρτς και έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στη συνεισφορά του Κοτάρσκι, όσο και στην απουσία του Οζντόεφ.

Διαβάστε επίσης: Οι «αιώνιοι» στην αναμονή: Τι συμβαίνει με Μιχάιλιουκ, Ναν και οι… εκπλήξεις

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Τα πράγματα κύλησαν ομαλά, είναι πάντα θετικό όταν έρχεσαι στην διάρκεια της προετοιμασίας, γιατί έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τους συμπαίκτες σου. Η προσαρμογή πηγαίνει πολύ καλά και ήδη αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη».

Για το τι περιμένει από τα ματς με την Χαρτς: «Είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία για εμένα, έχω εμπειρία βέβαια από την Εθνική ομάδα. Είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζεις διαφορετικούς αντιπάλους με διαφορετικές φιλοσοφίες. Έχουμε την δική μας ταυτότητα. Έχουμε δει video από την Χαρτς και γνωρίζουμε ότι έχει διαφορετικό στυλ από την Χάιντουκ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το ματς ως τελικό ή έχει στο μυαλό του και την ρεβάνς: «Κατά την γνώμη μου πάντα το πρώτο ματς ειναι το πιο σημαντικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πως θα κερδίσουμε για να είμαστε σε καλύτερη θέση για το δεύτερο παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρασυρθούμε, επειδή ειναι σημαντικό το πρώτο ματς, γιατί υπάρχει και το δεύτερο ματς στην Τούμπα. Ο στόχος μας ειναι να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ