Λουτσέσκου: «Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες να μην απογοητευτούν από το 1-0»

Λουτσέσκου: «Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες να μην απογοητευτούν από το 1-0»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στην Ελσίνκι μίλησε για αυτά που είπε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League επί της Ελσίνκι με 2-3 εκτός έδρας και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλά για την τόνωση που έδωσε στους παίκτες του στο ημίχρονο.

Η Ελσίνκι προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Μπαντέ και ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια είπε στους παίκτες του να μην απογοητευτούν από αυτή την εξέλιξη και να συνεχίσουν δυναμικά για να γυρίσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ελσίνκι – ΠΑΟΚ 2-3: Τα πάνω – κάτω ο Δικέφαλος στη Φινλανδία

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην Cosmote TV:

«Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά πέσαμε ψυχολογικά. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Δεν γίνεται από ένα γκολ να τα παρατάμε και να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένταση και η αποφασιστικότητα κάτι που είχαμε στα υπόλοιπα 50 λεπτά.

Είναι φυσιολογικό με τις αλλαγές να βελτιώνονται πράγματα, οι παίκτες που βγαίνουν πρέπει να καταλαβαίνουν την φρεσκάδα που δίνουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή, να ξέρουν πόσο σημαντικά πράγματα μπορούν να δώσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ